aradon.ro Web analytics

Local

Covid Arad: 179 de cazuri noi și 212 vindecări
Cele mai multe cazuri active se înregistrează, în continuare, în municipiul Arad, Ineu și Vladimirescu.

Local

Burse pentru elevii cu nevoi speciale din Arad
ARAD. Consilierii judeţeni au aprobat alocarea banilor pentru plata burselor sociale care vor fi acordate elevilor cu nevoi speciale din unităţile de învăţământ care se află în subordinea Consiliului Judeţean Arad.

Local

Vaccin COVID-19: 60% dintre angajaţii Spitalului Judeţean vor să se imunizeze
O cercetare privind acceptarea unui vaccin pentru COVID-19 arată că o mare parte din personalul medical are reţineri în privinţa imunizării. 2

Local

Arădenii de la blocuri, sfătuiți să verifice gazele
Compania de furnizare a gazelor naturale le recomandă asociaţiilor de proprietari să întreţină instalaţiile comune de utilizare a gazelor.

Local

Bani pentru afaceri: conturile sunt golite și finanțările ajung în conturile personale
Atenție la banii încasați prin solicitarea microgranturilor. Banii mutați în conturile personale ar putea fi imputați solicitanților!

Advertorial

Criza abia a început, liberalii mint că s-a terminat (P)

România

COVID-19. Cazurile sunt în scădere, dar crește numărul deceselor
În ultimele 24 de ore în România s-au înregistrat 8.399 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2, fiind vorba despre cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Numărul infectărilor este, așadar, în ușoară scădere față de zilele precedente. Cu toate acestea, numărul deceselor rămâne unul crescut. 1

Local

Vladimirescu a redus taxele pe 2021 cu 50%
Comuna a revenit la taxele şi impozitele locale din 2019, după ce majorările intrate în vigoare în 2020 au provocat multe nemulţumiri. 3

ARADON Sport local

„Leoaicele” nu vor să rişte nimic
ALEXANDRIA. Chiar dacă întrecerea Ligii 1 la fotbal feminin este întreruptă din cauza acţiunii lotului naţional de senioare, Piroş Security este nevoită să dispute restanţa cu echipa din Alexandria mai repede decât a decis, iniţial, FRF.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.