aradon.ro Web analytics

Am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai apreciate filme şi cele aşteptate să apară în 2020. Top filme de aventura, acțiune, SF, animație, comedii romantice, filme horror.
"Soții de militari", în regia lui Peter Cattaneo, va avea premiera arădeană la grădina de vară de la Cinema Arta vineri, 14 august, de la ora 21:30.
Ultimele trei zile ale ediției aniversare a Festivalului Internațional de Teatru de la Arad stau sub semnul comediei și al muzicii. Situații surprinzătoare și personaje autentic românești, clasice cum s-ar zice, muzică de teatru și un musical de cel mai înalt nivel.
Am pregătit o listă cu cele mai apreciate filme şi cele aşteptate să apară în 2019. Top filme de aventura, acțiune, SF, documentare, animație, comedii romantice, filme horror.

ARADON Sport local

Haţegan, primul meci al sezonului în Liga 1
BUCUREŞTI. După o vară fierbinte, cu şase delegări la Campionatul European 2020, cel mai valoros arbitru de fotbal al momentului, arădeanul Ovidiu Haţegan se întoarce în Liga 1.

Local

Sud-coreenii tatonează Aradul pentru o mega-investiţie. "Ar fi oraş în oraş"
Investitorii ţin la mare secret interesul pentru Arad, unde ar intenţiona să ridice un parc industrial pe aproximativ 1.000 de hectare. Aici s-ar fabrica baterii pentru maşini electrice şi alte componente destinate industriei auto.

Local

15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei. 1

Local

Poliția caută șefi pentru județ
Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad. 1

Local

Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

Advertorial

Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura! 2

Local

Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

Local

O nouă hală a CCIA, lângă Expo
Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

Local

Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.