aradon.ro Web analytics

Despre viitorul sistemului sanitar, despre proiecte pe bani europeni și despre creșterea puterii de cumpărare, într-o întrevedere la Consiliul Județean Arad.
O discuţie „digitală” cu Zoran Popovici, cel care are o experienţă de 10 ani în training de programe CAD şi o pasiune pentru tot ce este digital ca şi mediu de experimentare.

Arădenii de la Stoc Digital Studio au lansat pe piaţă prima versiune a aplicaţiei pentru evaluarea de riscuri, aplicaţie destinată evaluatorilor autorizaţi (serviciilor externe de prevenire a riscurile profesionale din întreprinderi). Aplicaţia a avut la bază o necesitate a specialiștilor din domeniu de a automatiza și optimiza operațiunile redundante, consumatoare de timp.

Mapamond

Coronavirus/Germania: Demonstraţie împotriva restricţiilor, organizată într-un oraş de la frontiera germano-poloneză
Sute de persoane au manifestat sâmbătă în oraşul Frankfurt pe Odra din estul Germaniei împotriva restricţiilor impuse în această ţară pentru stăvilirea noului tip de coronavirus, informează dpa.

UT Arad

ASU "Poli", umilită de UTA, la Arad!
Două victorii pentru echipele arădene în Liga Elitelor, cea de la Under 17 fiind foarte importantă.

România

Ministrul Sănătăţii: S-a suplimentat cu 25% sporul ambulanţierilor
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că vor fi majorate sporurile salariale ale ambulanţierilor.

Local

Peste 11.000 de cazuri de COVID în Arad. 192, în ultimele 24 de ore
Incidenţa în judeţ este 5,33 cazuri la 1000 de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului este 8,15. Care sunt valorile din celelalte localităţi? 1

Local

Cele mai puternice companii din Arad, în 2020
Câteva societăţi comerciale arădene se regăsesc în „Top 300 companii” realizat de revista Capital. 1

Advertorial

PNL şi preşedintele Iohannis sunt singurii care garantează dezvoltarea României din fonduri europene (P)
Liderii PNL Arad au prezentat programele finanţate din fonduri europene pentru dezvoltarea României, cu accent pe Planul Național de Redresare și Reziliență.

România

În 2020 au rămas 4 zile libere. Cum arată calendarul sărbătorilor legale din 2021
În România, luni, 30 noiembrie, este Sfântul Andrei, sărbătoare naţională şi zi liberă. Ziua va fi urmată de marţi, 1 decembrie, Ziua Naţională a României care este deasemenea sărbătoare naţională şi zi liberă. 1

Local

Pompierii, la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie
Peste 150 de pompieri militari arădeni de la cele 7 subunități și 2 puncte de lucru sunt la datorie, zilnic, în minivacanța prilejuită de Ziua Națională și sărbătoarea Sfântului Andrei.

Local

627 misiuni ale pompierilor militari arădeni, în această săptămână
Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiş” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în această săptămână 627 misiuni din care 218 misiuni de intervenție și 409 de prevenire.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.