aradon.ro Web analytics

Polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei ai Biroului Siguranță Școlară, au desfășurat  joi, 14 septembrie, o activitate educativ-preventivă în zona adiacentă Colegiului Economic din municipiul Arad. Activitatea a avut ca scop siguranța deplasării elevilor pe drumurile publice din zona unităților de învățământ și prevenirea implicării acestora în evenimentele rutiere.
ARAD. Bani pentru performanţa şcolară. 3.000 de lei pentru media 10 obţinută a Examenul de Bacalaureat şi 1.000 de lei pentru media 10 obţinută la Evaluarea Națională.
Stagiu de pregătire practică în Granada, prin programul Erasmus+, pentru elevii de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad.
ARAD. Elevii arădeni iau atitudine şi spun că pistele de biciclete din municipiul Arad reprezintă un adevărat pericol pentru cei care aleg să le folosească. Drept urmare, copiii vin cu propuneri pentru municipalitate, propuneri care, dacă ar fi materializate, ar oferi un grad sporit de siguranţă.
ARAD. 18 unități de învățământ, însumând 873 de elevi sunt în scenariul doi privind prezența în clase, ceea ce înseamnă că de săptămâna viitoare 262 dintre acești elevi vor învăța în sistem online.

UT Arad

UTA a luat atitudine și l-a recuzat pe arbitrul Barbu
Așa cum era normal, Comisia Centrală de Arbitri a fost înștiințată de club că nu-l mai vrea pe „coșmarul” din Făgăraș.

Advertorial

Analizele care previn cancerul ovarian, de prostată și bolile cardiovasculare
La MedLife Genesys, am conceput 3 pachete de screening pentru cele mai frecvente afecțiuni, care să permită pacienților să știe că sunt bine sau să poată să ia măsuri încă din faza incipientă, când tratamentul reușește să salveze vieți.

Advertorial

Cred în leadership comunitar! Dăruim de peste 10 ani
În opinia mea leadershipul nu se regăsește doar în activitățile de business ci in toate aspectele vieții dar astăzi voi vorbi despre leadershipul comunitar.

România

Au fost aprobate noile reguli privind carantinarea persoanelor care sosesc în România!
Măsurile se aplică din data de 10 decembrie și sunt valabile până pe data de 8 ianuarie a anului viitor. 1

Local

Traficant de droguri din închisoare
Adrian Buda coordona din închisoare o grupare infracțională care se ocupa cu distribuția de droguri pe piețele din Arad și Timișoara. În urmă cu un an, acesta a fost condamnat la închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic ilicit de droguri de risc, după ce – inițial – fusese achitat.

Local

Aradul, haltă a Timişoarei
Oraşul nostru ar urma să fie staţie a trenului metropolitan care ar urma să ia fiinţă în Timişoara. 6

România

Ministrul Educaţiei: 86 de cazuri pozitive, în urma testelor antigen pe bază de salivă efectuate luni la elevi
Luni, până la ora 19.00, în urma utilizării testelor rapide antigen noninvazive efectuate din proba de salivă, au fost raportate 86 de cazuri detectate pozitiv, anunţă ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. 1

Local

Intervenție a jandarmilor arădeni pentru imobilizarea unui câine agresiv
S-a întâmplat luni după amiază, într-un cartier din municipiul Arad, unde o femeie s-a trezit cu un câine din rasa Amstaff în mijlocul curții casei sale. Când a încercat să-l scoată de pe proprietate, câinele a devenit agresiv. 14

România

Proiect: Produse menstruale gratuite în școli
Proiectul care prevede acordarea de produse de igineă gratuite în şcoli a avut la vot în comisiile de specialitate susţinerea tuturor partidelor, anunţă preşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, Oana Ţoiu. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.