aradon.ro Web analytics

Specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) avertizează din nou în legătură cu mesaje-capcană de tipul „seamănă cu tine”, „apari în acest video” care circulă pe Facebook.
„ Ați făcut din teatrul nostru un bloc de trei etaje cu mansardă și o căciulă triunghiulară trasă pe ochi”- a comentat arhitectul Michel Iovin. Greu de crezut, dureros, dar adevărat. Pentru că a ajuns să arate „monstruos”, s-a inițiat o petiție pentru refacerea fațadei teatrului din Arad, la doar câteva zile după ce schelele au fost date jos, iar noua față a clădirii a ieșit la iveală!

Local

Opoziţia din CLM a decis: fără brad artificial în faţa Primăriei!
Proiectul de hotărâre privind achiziţia pomului de Crăciun a fost respins de aleşi, în şedinţa ordinară de luni.

Local

Falcă, despre alegerile din PNL
Europarlamentarul arădean ocupă funcţia de vicepreşedinte pentru Fonduri Europene şi Dezvoltare Regională în cadrul Partidului Naţional Liberal. 7

România

PNRR a fost aprobat. Aprobarea PNRR - moment de o mare importanţă pentru viitorul României
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă reprezintă un moment simbolic de o mare importanţă pentru România.

Local

COVID a umplut deja spitalul
Doi bolnavi în stare gravă așteaptă la UPU să se elibereze un loc la ATI. Pentru bolnavii COVID cu forme medii mai sunt doar 2 locuri la spitalul județean. 3

România

Proiect: Certificatul verde va fi obligatoriu pentru personalul medical. Cei care refuză pot fi concediaţi
Certificatul digital al UE privind COVID-19 va fi obligatoriu pentru personalul medical, potrivit unui proiect al Ministerului Sănătăţii. Cei care nu au certificat vor fi suspendaţi şi chiar concediaţi, iar costurile cu testarea vor fi suportate de angajaţi. 6

Local

A început testarea personalului medical din Spitalul Judeţean Arad
Peste 1.400 de angajaţi ai unităţii medical din cel 2.200 sunt nevaccinaţi. Aceştia sunt testaţi o dată al trei zile, pe tura lor, pe banii statului, până la momentul la care incidenţa COVID va scădea sub 1.5 la mie. 6

Local

Garantare modificată în asigurări
Măsuri de protecție suplimentare au fost impuse prin Ordonanță de Guvern după ce compania City Insurance a intrat în faliment.

Local

A „sărit” peste liniile de tramvai și a blocat circulația pe Renașterii
Un cap tractor a „sărit” peste liniile de tramvai din Micălaca și a „aterizat” exact în mijlocul lor, luni după-masa. 4

Advertorial

STIHL demarează un amplu program de reduceri pentru motoferăstraie și alte utilaje de sezon
STIHL vine din această toamnă în sprijinul tuturor categoriilor de utilizatori de motoferăstraie, fie că vorbim de persoane care folosesc aceste utilaje ocazional, în zona casnică sau frecvent, în construcții, agricultură, peisagistică, dar și în sectorul forestier.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.