aradon.ro Web analytics

Conducerea – împuternicită – a Inspectoratului de Poliție Județean Arad alcătuită din comisarul șef Dan Stoicănescu, împuternicit inspector șef și comisarul șef Florin Turnagiu, împuternicit adjunct al inspectorului șef,  a avut vineri, 15 iulie, o întâlnire cu mass media arădeană, în cadrul căreia s-a prezentat și a prezentat, printre alte subiecte, și bilanțul activității Poliției arădene pe primele șase luni ale acestui an, sub conducerea fostului inspector șef, Ioan Tamaș – pensionat de la 1 iulie. Dată de la care a început împuternicirea celor doi ofițeri veniți de la IPJ Timiș – unul din funcția de adjunct al  inspectorului șef la IPJ Timiș, iar celălalt din postura de șef a Poliției Rutiere din județul vecin -  la cârma IPJ Arad.
Pe Livia Pescar o știți din presa locală. Cu siguranță, i-ați văzut numele în ziar sau pe site-urile de știri arădene sau la tv. Ea este cea care oferă declarații presei atunci când în Arad au loc evenimente care ajung să fie anchetate de Poliție. Este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad din anul 2021. Recent, inspectorul principal de poliție Livia Pescar s-a întors dintr-o misiune internațională ce a avut loc la Sevilla, Spania, organizată de Biroul Atașatului de Afaceri Interne la Madrid.
Aproximativ 40 de mii de lei, un laptop și un telefon mobil au fost furați în 22 aprilie dintr-un autoturism parcat pe Splaiul General Praporgescu. Furtul a fost sesizat la Poliție de către proprietarul autovehiculului. Pistele polițiștilor par a fi puține și asta deoarece, potrivit informațiilor pe care le deținem, deși zona este foarte circulată – având în vedere malul Mureșului – nimeni nu a văzut nimic.

Local

Primele teste de rezistenţă la noul pod peste Mureș
Structura subterană care va susține noul pod peste Mureș, în continuarea străzii Andrei Şaguna, a fost supusă testelor de rezistenţă şi calitate. Potrivit constructorului, rezultatele acestora sunt conforme cu normativele tehnice în vigoare. 2

Local

Ponton la Ghioroc şi clădiri demolate în Arad
Consiliul Judeţean Arad a alocat bani pentru construirea unui ponton la lacul Ghioroc, dar şi pentru a demola câteva clădiri în Arad.

Local

Bani europeni pentru studiul de pe drumul expres
Consiliul Județean Arad poate recupera suma cheltuită cu realizarea documentației tehnice pentru drumul expres Arad-Oradea.

Local

Bîlcea salută demararea exproprierilor
2

Local

Cadar a premiat performanţa şcolară

Local

Zilele Aradului „taie” din bulevard şi decimează parcările
Un sens de mers închis de tot și zeci de locuri de parcare pierdute, timp de 10 zile. Decizia aparține Primăriei, care a hotărât că pe două benzi de circulaţie și între liniile de tramvai e loc numai bun de luat masa. 3

Local

Programul fARAD - Caută şi vei găsi
Cea de a 9-a ediție a Festivalului de Film Documentar fARAD are deja programul bătut în cuie.

Local

Trafic intens la frontiere: se așteaptă 120 de minute pe sensul de ieșire din țară, la Nădlac II
Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad anunță că în punctele de trecere a frontierei din județul Arad, situate la granița cu Ungaria, se înregistrează timpi mari de așteptare din cauza numărului mare de autoturisme care se prezintă la control. Cel mai mare trafic și, implicit, cei mai mari timpi de așteptare se înregistrează pe sensul de ieșire din țară. 1

Advertorial

McDonald’s deschide primul restaurant Drive-Thru din Arad. 60 de noi locuri de muncă pentru arădeni
McDonald’s România a deschis un nou restaurant în Arad, acesta fiind primul de tip Drive-Thru din oraș, precum și locația cu numărul 93 la nivel național. Cu servicii digitalizate și un design modern, restaurantul le oferă arădenilor o experiență completă. În același timp, deschiderea Drive-Thru este benefică și pentru comunitatea locală, peste 60 de locuri de muncă fiind create cu această ocazie. 12

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.