aradon.ro Web analytics

În cazul în care magistraţii suferă prejudicii în exercitarea meseriei, aceştia vor beneficia de asistenţă medicală profilactică, curativă, recuperatorie în ţară şi în străinătate, toate plătite din bani publici. Magistraţii mai beneficiază de plăţi pentru medicamente, transport, compensaţii de până la 15.000 de euro. În cazul pierderii temporare a capacităţii de muncă, despăgubirile pentru magistraţi se acordă până la redobândirea capacităţii de muncă. În situaţia decesului unui magistrat, se acordă o despăgubire în sumă egală cu indemnizaţia brută de care magistratul a beneficiat în ultima lună de dinaintea producerii evenimentului înmulţită cu numărul de luni în care ar fi beneficiat de această indemnizaţie, de la data decesului până la pensionare, dar nu mai mică de 50000 de euro.
Cei cinci bărbați bănuiți de contrabanda cu țigări de la Hălmagiu, prinși în urma unor percheziții ale polițiștilor efectuate la începutul lunii februarie, au fost trimiși în judecată, dar a trebuit să se stabilească cine va soluționa dosarul, deoarece cei doi judecători ai Judecătoriei Gurahonț s-au aflat în stare de incompatibilitare. De ce?

Mapamond

JPMorgan avertizează: Preţul petrolului ar putea ajunge la 380 de dolari pe baril
Preţul mondial al petrolului ar putea ajunge la o valoare „stratosferică" de 380 de dolari pe baril dacă sancţiunile americane şi europene vor determina Rusia să aplice reduceri de retorsiune la producţia de ţiţei, au avertizat analiştii de la JPMorgan Chase & Co, scrie Bloomberg. În acest moment preţul pe baril este de 112 dolari.

Mapamond

Cursuri pentru elevi şi profesori în caz de raid aerian, în vederea redeschiderii şcolilor

România

România, performanţă la Balcaniada de Matematică pentru juniori
Lotul olimpic de juniori al României a obţinut, la a XXVI-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori/JBMO (Sarajevo, 26 iunie – 3 iulie), patru medalii de aur (dintre care două cu punctaj maxim), două medalii de argint şi locul Ipe naţiuni cu 224 de puncte (din 240 posibile).

România

Maşina lui Mihai Leu, accident la Raliul Târgu Mureş
Maşina condusă de pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranţă în timpul Raliului de la Târgu Mureş, care se desfăşoară, sâmbătă, în zona centrală a oraşului, rănind doi copii de 6 şi 8 ani, aflaţi în zona spectatorilor.

România

Accident mortal pe DN1 E60 între Oradea și Cluj-Napoca. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane rănite
Accidentul a avut loc sâmbătă, 2 iulie, în jurul orei 7 dimineața, în care au fost implicate 2 mașini. 1

Local

Polițiștii din Lipova, în sprijinul copiilor nevoiași

ARADON Sport local

Comportare bună sub panou
Valbon Arad a participat și la Festivalul Național de MiniBaschet, după ce a jucat la BabyBaschet.

ARADON Sport local

FCC UAV Arad joacă în CN 3x3 Outdoor
Nouă echipe sunt înscrise la categoria open feminin la turneul din acest final de săptămână.

UT Arad

FC Argeş – UTA se joacă sâmbăta

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.