aradon.ro Web analytics

Patru din cele șapte echipe arădene calificate la turneele finale ale Gimnaziadei 2018 și-au încheiat evoluțiile. Emoțiile și-au pus însă serios amprenta pe jocul elevilor de la Școala Gimnazială Șimand (locul 7 la oină băieți și fotbal fete), Șc. Gim. „Mihai Eminescu” - Generală 1 (locul 7 la tenis de masă pe echipe mixte) și Șc. Gim. „Aron Cotruș” - Generală 13 (locul 8 la fotbal băieți).
Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv a găzduit, miercuri, etapa județeană a Cupei „Kinder+Sport”. Din cele 10 unități de învățământ înscrise, doar trei au onorat prima ediție a competiției ce îi invită pe elevi în lumea atletismului, handbalului și baschetului. LPS Arad - profesori Ramona Korosi, Adriana Inoan și Bogdan Bondor - a reușit să se claseze pe primul loc, la doar patru puncte de ocupanta locului secund (56, respectiv 52), Colegiul Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”, poziția a treia revenind Școlii Gimnaziale „Iosif Moldovan”.
Liceul cu Program Sportiv Arad a aliniat cea mai valoroasă echipă în cadrul fazei zonale a Olimpiadei Gimnaziilor la baschet fete, desfășurate, la începutul acestui weekend, la sala LPS din cartierul Bujac. Fetele pregătite de prof. George Mandache și Bogdan Bondor au depășit campioanele județelor: Timiș (Școala Gimnazială Margina), scor 28-18, Hunedoara (Șc. Gim. „Andrei Șaguna” Deva), 30-10, și Caraș-Severin (Șc. Gim. nr. 8 Reșița), 28-2.

România

ANPC sancţionează Blue Air cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate
ANPC sancţionează Blue Air cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate din 15 iunie până acum. Unde au ajuns banii călătorilor păcăliţi, „pe ce au fost cheltuiţi şi cum vor putea fi recuperaţi vreodată rămâne o mare enigmă”, spune Horia Constantinescu, preşedinte ANPC.

ARADON Sport local

Academia de Baschet Arad, lansată miercuri
FCC Baschet UAV Arad, multipla campioană a României, își face academie, cu gândul la Campionatul Național U13.

Mapamond

Parlamentul European a adoptat o directivă prin care impune folosirea portului USB-C ca mufă de încărcare comună pentru toate telefoanele mobile din 2024
Parlamentul European a aprobat astfel propunerea Comisiei Europene. Printre marii furnizori de dispozitive electronice pentru clienții europeni, Apple va fi probabil printre cei mai afectați.

România

MAI combate deficitul de personal prin organizarea unui program de master
Ministerul Afacerilor Interne anunață că „în vederea reducerii deficitului de personal de la nivelul MAI, a fost operaționalizat la Academia de Poliţie <<Alexandru Ioan Cuza>>, începând cu acest an universitar, programul de master profesional, ca formă de pregătire inițială a ofițerilor de poliție”.

Mapamond

Între 300.000 şi 700.000 de oameni au părăsit Rusia de la mobilizarea „parţială” anunţată de preşedinte
Cel puţin 300.000 de oameni ar fi putut părăsi Rusia de la începutul mobilizării, transmite BBC. 2

ARADON Sport local

Heracles Judo Arad, locul unu la Atom Kupa
1

Local

Seniorii din Chişineu Criş, sărbătoriţi de administraţia locală
Consiliul Local a finanţat evenimentul special organizat de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

România

Concert Depeche Mode, vara viitoare, în Bucureşti
Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie 2023 cu un concert în cadrul turneului „Memento Mori”. Va fi primul turneu al trupei după mai bine de 5 ani.

Local

Atenţionare pentru solicitanţii de locuinţe sociale
2

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.