aradon.ro Web analytics

România

Vlad Botoş a punctat în Parlamentul European necesitatea intrării României în Spațiul Schengen
Europarlamentarul Vlad Botoş a insistat astăzi, în plenul Parlamentului European, pe implementarea regulamentelor dar a amintit că, printre altele, cozile la intrarea și la ieșirea din țară nu fac decât să ne arate că încă nu suntem unde ar trebui să fim.

Mapamond

Preşedinţia Consiliului UE vrea o decizie privind admiterea României în Schengen în decembrie
Preşedinţia cehă a Consiliului Uniunii Europene speră să obţină o decizie în unanimitate în favoarea admiterii României şi Bulgariei în Spaţiul comunitar de liberă circulaţie Schengen în luna decembrie, iar iniţiativa este susţinută de Comisia Europeană.

Local

„Perdeau verde” din Gai are nevoie de încă 250 de copaci
Asociația Gai Cartierul Nostru lansează o nouă campanie de strângere de fonduri pentru a reuși finalizarea „perdelei verzi” de pe centura Gai.

România

Falcă, despre aderarea României la Spaţiul Schengen
Europarlamentarul Gheorghe Falcă spune că ţara noastră respectă şi aplică acordul Schengen.

Local

Vinga rămâne 12 ore fără apă

Local

Apare o nouă platformă în vama Nădlac
DRDP încearcă să decongestioneze traficul, creând o nouă platformă de cântărire în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2.

România

INS: Veniturile medii lunare ale unei gospodării în România - 6241 lei
Veniturile medii lunare ale unei gospodării s-au ridicat în T2 2022 la 6.241 lei, respectiv o medie de 2.481 lei pe persoană, în timp ce cheltuielile au avut o pondere de 86%, arată datele INS. 1

Local

Despre efectele negative ale consumului de droguri de Ziua Internațională a Educației
Peste 150 de elevi ai Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” din Arad au sărbătorit Ziua Internațională a Educației, alături de reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Arad și ai Direcției Județene de Tineret Arad.

Local

Încă trei luni cu Stoicănescu și Turnagiu la comanda IPJ Arad
Comisarul șef Dan Stoicănescu și comisarul șef Florin Turnagiu, veniți de la IPJ Timiș la Arad, unde au fost împuterniciți la 1 iulie 2022 pentru o perioadă de trei luni în funcțiile de inspector șef, respectiv adjunct al inspectorului șef, vor mai rămâne la conducerea inspectoratului. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.