aradon.ro Web analytics

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat joi, cu privire la situaţia de la ATI, că problema nu este legată doar de numărul de paturi, ci şi de echipele de medici şi asistente medicale "pregătite să trateze corespunzător pacienţii din secţiile de terapie intensivă".

Mapamond

Gazprom reia livările de gaze către Italia via Austria
Livrările de gaze ruseşti către Italia prin Austria au fost reluate, ducând la un moment de respiro pentru creşterea preţurilor la gaze în Europa, scrie Bloomberg.

Ştiri sportive

Scandal sexual (și) în gimnastică. 109 ani de închisoare pentru antrenor!
Fostul antrenor al echipei masculine de gimnastică artistică a Braziliei, Fernando de Carvalho Lopes (foto - în stânga), a fost condamnat la 109 ani şi 8 luni de închisoare pentru violarea a 4 copii. Decizia mai poate fi atacată în continuare cu recurs, scrie presa braziliană.

Local

Tribunalul a admis intrarea în faliment a CET SA Arad
Importanţi creditori au cerut falimentul CET-ului care a funcţionat pe cărbune, după ce a intrat în insolvenţă în 2018, iar o primă soluţie privind începerea procedurii a fost dată de magistraţii arădeni.

Local

10 ore fără apă caldă în zonele UTA şi 6 Vânători
CET Hidrocarburi anunţă sistarea furnizării energiei termice pentru apă caldă de consum, joi, între orele 8-18.

Local

Parohia Arad Micălaca Veche I, în doliu
Preotul pensionar Cornel Aldescu a trecut la viața cea veșnică la vârsta de 73 de ani.

Local

De Ziua Educației, deschide-o carte!
ARAD. Ziua Internațională a Educației a fost marcată într-un mod creativ de către preșcolarii de la Grădinița „Little Star” Arad și „Little Star” Westfield. Însoțiți de educatoare, micuții au vizitat Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad, pășind în lumea fascinantă a cărților. Curioși și inventivi, copilașii s-au bucurat de câteva povești citite cu foarte mult drag de Mihaela Blaga.

Advertorial

Răspunsul, necesar, al Uniunii Europene la criza energetică declanșată de ruși. Soluțiile clare promovate de grupul EPP vor fi benefice pentru români!
Criza energetică în care agresiunea și sălbăticia regimului Putin au aruncat Europa nu a rămas, în mod evident, fără răspuns la nivelul instituțiilor UE și al Statelor Membre, care au acționat împreună. Iar răspunsul, consider eu, nu putea veni decât pe două paliere de timp.

ARADON Sport local

Atletico Arad caută tinere talente
ARAD. CS Atletico Arad organizează selecție pentru cele mai mici grupe de copii, începând chiar de vineri, 7 octombrie. 1

Local

Anchetă internă la IPJ Arad! Ofițerul de caz care a preluat dosarul bătăii, cercetat. Șeful Biroului Ordine Publică, schimbat din funcție
Conducerea IPJ Arad a dispus, în urma mediatizării cazului în care o fată de 17 ani își bate colega de școală, în vârstă de 15 ani, cercetarea disciplinară a polițistului care s-a ocupat de caz, precum și înlocuirea din funcție a șefului acestuia – în speță Șeful Biroului de Ordine Publică. Acesta era împuternicit în funcția de șef Birou Ordine Publică, conducerea IPJ Arad dispunând încetarea împuternicirii. 2

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.