aradon.ro Web analytics

Având în vedere apropierea zilei de 1 Iunie, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj a desfăşurat o acţiune de verificare a modului de asigurare a securităţii utilizatorilor de jucării. În acţiunea de control au fost cuprinşi un număr de 19 operatori economici, fiind verificate 3.125 jucarii in valoare de 65.999 lei. Potrivit comisarului şef, Mircea Radu, neconformităţi au fost înregistrate la 15 operatori economici, la un număr de 752 jucarii în valoare de 10.565 lei.

ARAD - Carne şi mici expirate. Asta au găsit ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ împreună cu medicii veterinari şi inspectorii OPC Arad în urma unei acţiuni ce a vizat prevenirea faptelor de comerţ ilicit cu bunuri alimentare şi a neregulilor din domeniul sanitar veterinar.

Mapamond

Ucraina cere Comisiei Europene revenirea la liberalizarea completă a importurilor de cereale ucrainene în UE
Ucraina i-a cerut marţi Comisiei Europene să nu prelungească dincolo de data de 5 iunie restricţiile temporare aplicate importurilor de patru produse agricole ucrainene în România, Polonia, Bulgaria, Slovacia şi Ungaria, invocând că această decizie a provocat „dificultăţi” sectorului agricol ucrainean, relatează agenţia EFE. 1

Local

Înscrierea la examenul de Bacalaureat s-a prelungit până pe 9 iunie
Perioada de înscriere a candidaţilor la sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de bacalaureat s-a prelungit până la data de 9 iunie, a informat marţi Ministerul Educaţiei.

ARADON Sport local

Mănuşă de argint pe ringul Cupei României

ARADON Sport local

Argint naţional universitar pentru „Aurel Vlaicu”

ARADON Sport local

Şapte medalii la „naţionalele” de copii

ARADON Sport local

Miruna Anamaria Cotu, vicecampioană balcanică la judo

Local

1 iunie alături de forțele M.A.I, în Parcul Aventura Voinicilor

Local

Foto. Pun grinzi peste calea ferată
1

Local

„Blue Jasmine”, la Cinema „Arta”
Regizat de Woody Allen, având-o pe Cate Blanchett în rolul principal, filmul va fi proiectat miercuri seara.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.