aradon.ro Web analytics

Local

Un singur copac din Parcul Eminescu se mai află pe „lista de tăieri” a Primăriei
Un singur copac din Parcul Eminescu va mai fi tăiat în viitorul apropiat, conform celor de la Primăria Municipiului Arad. „Continuăm evaluarea tuturor arborilor bătrâni din oraș”, spun reprezentanții instituției.

Local

Ședință de lucru pe proiectele și dotările de la Matern
Iustin Cionca, președintele CJA Arad, a avut o ședință de lucru cu dr. Cristian Furău privind dotările de la Matern, dar și viitorul spital.

România

Corector contaminat cu bacterii, retras din magazine!
O bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli a fost depistată în anumite produse cosmetice. Toate sunt retrase din magazine.

România

Greva continuă! Profesorii nu au semnat acordul girat de Klaus Iohannis
Sindicatele au anunțat că vor continua greva, refuzând să semneze un acord, chiar dacă a fost girat de președintele Klaus Iohannis.

Advertorial

4 accesorii și echipamente indispensabile pentru bicicliști
Care este echipamentul de care ai nevoie pentru a pedala confortabil și în siguranță?

Local

Reptile și insecte vii la muzeul arădean
Complexul Muzeal Arad a deschis, marți, expoziția de reptile și insecte vii de la Muzeul de Științe ale Naturii. 1

ARADON Sport local

22 de „boboci” printre arbitri de fotbal
ARAD. Comisia Judeţeană de Arbitri (preşedinte Casian Băla) din cadrul AJF Arad a reuşit să încheie un nou curs de formare al arbitrilor de fotbal, toţi cei 22 de înscrişi absolvind examenul susţinut în această săptămână pentru obţinerea calităţii de arbitru-stagiar.

Advertorial

Anunț de participare
Beneficiarul UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIS„ DIN ARAD, cu sediul in Bulevardul Revolutiei, numărul 94-96, localitatea Arad, județul Arad, Romania, telefon/fax: 0257280260, cod fiscal: 14305480, e-mail: achizitii@uvvg.ro, reprezentat prin Rector - Prof. Univ. Dr. Cotoraci Adina Coralia, vă invita să participaţi la procedura ce are ca obiect Achizitie de echipamente pentru laboratoare didactice, defalcat pe loturi/contracte conform caietului de sarcini.

Local

Cod galben și portocaliu în Arad și alte nouă județe
Două coduri de avertizare meteorologică au fost emise pentru ziua de miercuri, 31 mai, ploi torențiale fiind așteptate în tot județul.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.