aradon.ro Web analytics

E anchetă la Arad după otrăvirea celor opt câini de la o stână din zona Galșa. Camerele de supraveghere din zonă au surprins o mașină suspectă în apropierea saivanului chiar în noaptea cu pricina. Inițial, doar șase câini au fost găsiți morți, ulterior fiind descoperiți încă doi. Primele suspiciuni ale oierilor merg către un vânător supărat că dulăii ciobanilor îi sperie vânatul. Conducerea asociației vânătorilor din județul Arad condamnă astfel de practici, otrăvirea câinilor fiind interzisă prin lege.
Bărbatul acuzat că i-a atacat pe participanţii la o paradă de Ziua Independenţei într-o suburbie a oraşului Chicago şi-a cumpărat puşca în mod legal. El a tras peste 70 de focuri de armă de pe un acoperiş şi s-a îmbrăcat în haine de femeie pentru a fugi, au declarat marţi oficialii locali.

Mapamond

STUDIU: Un test de sânge poate detecta proteina „toxică” cu ani înainte de apariţia simptomelor bolii Alzheimer
O echipă condusă de cercetători de la Universitatea din Washington a dezvoltat un test de laborator care poate măsura nivelurile de oligomeri beta amiloid (amyloid-β oligomer - AβO) în probele de sânge.

România

Plicurile suspecte de la Ambasada Ucrainei din București nu conţin exploziv
Plicuri suspecte primite la ambasada Ucrainei din Bucureşti nu conţin exploziv, a stabilit SRI după primele verificări.

Local

Moş Nicolae, în vizită la persoanele cu dizabilităţi
Întâlnire de suflet, la Centrul „Creativ” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Arad.

România

Material exploziv și muniție pentru pistolul mitralieră AK74, gasite într-un microbuz care intra în ţară pe la Vama Siret
Vameşii de la Siret au descoperit într-un microbuz care intra în ţară o bucată de TNT cu inscripţie în limba slavonă, 3 fiole cu morfină şi un cartuş pentru pistolul mitralieră AK74. Cei trei pasageri erau îmbrăcaţi cu haine militare şi aveau paşapoarte emise în Spania. 1

Mapamond

Lava vulcanului Mauna Loa din Hawaii se apropie de o autostradă. A fost mobilizată Garda Națională
Oficialii din Hawaii au mobilizat Garda Naţională pentru a interveni în timpul erupţiei vulcanului Mauna Loa, a cărui lavă se apropie de o autostradă importantă a statului.

Mapamond

Letonia anulează licența ultimului post de televiziune rusesc, TV Rain
Autorităţile din Letonia au decis să închidă un post rusesc de televiziune din cauza reportajelor despre războiul din Ucraina. Este vorba despre ultimul canal de televiziune independent din Rusia, TV Rain, care se închide după mai puţin de cinci luni de emisie, potrivit BBC.

Mapamond

Sexul în afara căsătoriei va fi interzis în Indonezia
Parlamentul indonezian a aprobat legea care interzice sexul în afara căsătoriei. Dacă un turist merge la Bali şi întreţine relaţii sexuale consimţite cu un cetăţean indonezian, poate fi arestat. 1

Local

Garaje puse la pământ lângă cartodrom
ARAD. Febra demolării garajelor a cuprins şi zona aflată în proximitatea Cartodromului Pădurice (strada Corneliu Coposu). Primăria a notificat proprietarii, iar aceştia s-au conformat şi au purces la distrugerea construcţiilor metalice. 1

Local

Secții de Pediatrie pline la Județean
Pe Secția Clinică Pediatrie I, destinată copiilor sub un an, sunt ocupate toate cele 14 paturi disponibile.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.