aradon.ro Web analytics

Local

Au lansat proiectul de încălzire de la Sântana
În cadrul unei conferințe de presă, Primăria Orașului Sântana a lansat proiectul de realizare a sistemului centralizat de furnizare a energiei termice, utilizând energie geotermală în orașul Sântana.

Local

Cecilia Irimie, încă 6 luni în fruntea DSP
După două mandate de câte două luni, Ministerul Sănătății a decis să-i ofere Ceciliei Irimie încă jumătate de an la conducerea instituției.

UT Arad

Academia UTA merge „ceas”
În Liga de Tineret, „alb-roșiii” sunt foarte aproape de a câștiga seria și a merge la turneul final.

ARADON Sport local

Ervin Mozes, dublu campion naţional de şah veterani
VASLUI. La 77 de ani, IM Ervin Mozes a reușit să câștige două medalii de aur la Campionatele Naționale de șah rezervate veteranilor. Mai întâi, la șah clasic, arădeanul a câștigat întrecerea Open 65, cu 17 șahiști la start, totalizând 5,5 puncte, cu jumătate de punct mai mult decât Gheorghe Evuleț (CS Tinerii Maeștri București) și Ovidiu Stancu (AC de Șah Alfil Pitești).

Mapamond

Cea mai fericită țară din lume, pentru al şaselea an consecutiv, a fost desemnată Finlanda. România, pe locul 24
Finlanda a fost declarată ţara cu cea mai fericită populaţie din lume pentru al şaselea an consecutiv, potrivit clasamentului World Happiness Report (Raportul Mondial al Fericirii), publicat luni, informează DPA. 1

ARADON Sport local

Salbă de medalii pe tatami de sambo
BUCUREŞTI. Ignorat de autorităţile locale în prima sesiune de finanţări nerambursabile, sambo a făcut, din nou, să se vorbească despre Arad în termeni laudativi după Campionatul Naţional de Juniori şi Tineret şi Cupa României de Seniori.

Evenimente

Bogdan O. Popescu își lansează „Cartea războiului”, sâmbătă la Arad
ARAD. Scriitorul Bogdan O. Popescu vine sâmbătă la Arad pentru a-și lansa volumul „Cartea războiului. Evenimentul va avea loc la Cărturești, în Atrium Mall, începând cu ora 13:00, iar alături de autor vor mai vorbi Marius Chivu și Dan Pleșa. Volumul „Cartea războiului” a apărut la Editura Vellant.

Advertorial

Au fost achitate facturi de 155 de milioane de lei cu cardurile de energie!
Peste două milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari, iar 500.000 de plăți au fost deja efectuate. Asta înseamnă că jumătate de milion de familii au accesat deja sprijinul pentru plata utilităților, primit de la guvern. Din momentul expedierii primului card în 20 februarie și până pe 16 martie, au fost achitate facturi în valoare de aproximativ 155 milioane lei.

ARADON Sport local

S-au remarcat la Cupa României
BASCOV. Coordonaţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan, halterofilii de la Clubul Sportiv Municipal Arad au participat, recent, la Cupa României de juniori I (etapă de calificare la Campionatele Naționale), dar și la programul de selecție juniori III - speranțe olimpice.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.