Curs de antreprenoriat la DJST Arad

De Eugen Rogojan
Curs de antreprenoriat la DJST Arad

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad anunță organizarea unui curs acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale.

Sunt așteptate înscrierile a 25 de tineri pentru cursul ce se va desfășura în lunile octombrie-noiembrie, în cadrul proiectului „Program național de formare”.

Condițiile

Potențialii participanți trebuie să fie cetățeni români cu domiciliul stabil în județul Arad (sau cu viză de flotant pentru județul Arad), să dețină act de identitate valabil, să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani și să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Documente

Pentru a se înscrie, tinerii sunt nevoiți să scrie o scrisoare de intenție (600-1000 de cuvinte) și să depună, alături de aceasta, actul de identitate în copie conform cu originalul și diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.

Calendarul

În perioada 11-18 se așteaptă depunerea aplicaților, care vor fi analizate în perioada 19-20 septembrie. Pe 21 vor fi afișate rezultatele, urmând ca a doua zi să fie depuse contestațiile. Acestea din urmă vor fi analizate în perioada 25-26 septembrie, urmând ca pe 27 septembrie să fie afișate, pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului, rezultatele finale ale selecției.

Înscrierile

Candidații se pot înscrie prin poștă electronică, pe adresa djst.arad@mts.ro, sau la sediu DJST Arad, Str. Lucian Blaga, nr. 20, iar informațiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !