aradon.ro Web analytics

Reguli postare comentarii

Pentru ca oricine să se poată simți în largul său – ca în fiecare comunitate – este necesară respectarea unor reguli. Acestea sunt enumerate în ceea ce urmează.!

  • De cealaltă parte a calculatorului se află, de asemenea, o persoană.

Din nefericire, acest aspect este ușor de uitat. Ca atare, vă îndemnăm să nu scrieți niciodată anumite lucruri despre alte persoane pe care nu le-ați dori scrise despre voi înșivă. Adresați-vă celorlalți utilizatori așa cum doriți să vi se adreseze și aceștia.

  • Vă rugăm să nu postați comentarii ofensatoare sau jignitoare! În cazul unor discuții controversate, păstrați o atitudine respectuoasă și un ton politicos. Vă rugăm să evitați atacurile personale prin insulte și generalizări. Nu confundați un ton provocator cu unul nepoliticos! Cei care doresc să provoace sunt rugați să o facă respectând regulile, fără a se ajunge la atacuri personale.
  • Fiecare utilizator este răspunzător pentru conținutul scris de el. Comentariile trebuie să respecte condițiile Inform Media Press SRL și toate legile în vigoare.
  • Este interzisă distribuirea de mesaje cu conținut nerecomandat minorilor, neconstituțional, imoral, pornografic, rasist sau violent. Este interzis să se ofere oportunități comerciale pentru favoruri sexuale de orice fel. Nu este permisă copierea şi distribuirea de lucrări cu drepturi de autor prin intermediul forumului Inform Media Press SRL.
  • Fiecare utilizator este obligat să ia la cunoştinţă regulile de utilizare a forumului. Necunoașterea normelor nu protejează utilizatorul. Fiecare este responsabil pentru conținutul comentariului publicat. Inform Media Press SRL nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul postat de utilizatori.
  • În cazul încălcării Regulilor, Inform Media Press SRL își rezervă dreptul de a șterge postarea.

Ne bazăm, totuşi, pe responsabilitatea oamenilor și sperăm că nu vom fi nevoiți să recurgem la astfel de măsuri. Revendicările furnizate de terțe părți în urma unor astfel de postări către Inform Media Press SRL sunt considerate de utilizatorul Inform Media Press SRL drept nefondate. Acest lucru se aplică și la costurile apărării legale.

  • Inform Media Press SRL își rezervă dreptul de a șterge fără explicații suplimentare comentarii cu caracter moral dubios sau lipsite de obiectivitate, chiar dacă acestea nu sunt ilegale.
  • Forumul poate fi utilizat numai în scopuri private. Utilizarea comercială, inclusiv în scopuri publicitare, nu este permisă.
  • Prezentele condiții pot fi schimbate în orice moment, fără consimțământul utilizatorului. Modificările vor fi făcute cunoscute prin publicarea versiunii curente pe site-ul web, secțiunile modificate fiind marcate clar și astfel considerate ca fiind primite. Utilizatorul este invitat să consulte în mod regulat termenii de utilizare a forumului.
  • Vă invităm să accesaţi şi secţiunea Termeni și Condiții Generale ale Inform Media Press SRL.

Forumul este o platformă pentru discuții, schimburi de opinii sau critică. Nimeni nu poate fi avantajat, dezavantajat sau atacat din cauza sexului, strămoșilor, rasei, limbii, naționalității, a țării sale de proveniență, a viziunilor sale religioase ori politice, sau a credinței sale. Comentariile sau injuriile cu caracter sexist sau rasist sunt interzise și vor fi șterse fără excepție. Vă invităm să ne atenționați asupra acestui gen de postări folosind butonul RAPORTEAZĂ. Postările virulente, care încalcă legea, vor fi șterse fără excepție de către moderatori. Redacția își rezervă dreptul de a reclama penal faptele. Autorii poartă propria răspundere pentru comentariile postate.

Protecţia datelor

Stimaţi utilizatori, atunci când Dvs. navigaţi pe acest site sau apelaţi la seviciile noastre, totodată ne transmiteţi datele Dvs. O parte din aceste date (adresa IP, tip browser) intră în posesia noastră automat, iar o altă parte a datelor sunt folosite doar cu acordul Dvs., prin completarea formularului de înregistrare conform exerciţiului paginilor web. Datele Dvs. personale vor fi administrate de prestatorii portalului conform legii şi în mod etic, conform regulilor internaţionale, scrise şi nescrise, ale normelor de protecţie a datelor. Ne străduim să vă informăm de administrarea datelor Dvs., nu numai în general, dar şi în legătură cu serviciile prestate de noi. Dorim să vă facem cunoscute principiile noastre ca să puteţi alege varianta optimă pentru administrarea datelor Dvs.

Directive de protecţie a datelor

Portalul are în vedere protecţia datelor utilizatorilor la fiecare operaţiune de utilizare, transmitere, mod de pastrare a datelor. Nu cedăm datele din care se poate reconstrui autentic identitatea către persoane neîndreptăţite, fără acordul utilizatorului. Păstrăm datele utilizatorilor şi luăm toate măsurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere redacţional, marketing, şi tehnic.

Datele utilizatorilor nu sunt în pericol în cazul vizitării paginilor

Prin trimiterea datelor, pe portalul Aradon.ro si aplicația ro.aradon.androidclient, sunteţi de acord ca acestea să fie înregistrate în baza de date a Inform Media Press SRL. Datele obţinute pot fi folosite exclusiv de Inform Media Press Press în scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidenţialitate şi nu vor fi divulgate către terţe părţi. În cazul în care infomaţia va fi publică, nu răspundem dacă acestea vor fi utilizate pentru scopuri proprii sau va abuza cineva de ele. Rugăm atenţie deosebită din partea vizitatorilor portalului nostru, în cazul inserării datelor publice. Utilizatorii au dreptul la modificarea datelor proprii. Au acces la date doar persoanele îndreptăţite din redacţie. Opiniile publicate de acestea însă nu pot fi modificate ulterior. Se poate însă repeta publicarea sub altă formă. Nu se ia drept înregistare inserarea opiniilor, intervenţiile, voturile date. În asemenea cazuri, utilizatorul este responsabil pentru opiniile sale. Totodată, administraţia site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge sau de a bloca orice mesaje care conţin limbaj injurios sau care aduc jigniri altor persoane. Vizitatorii trebuie să respecte condiţiile de utilizare.

Cunoştinţe tehnice necesare

Ştergerea datelor publice de către utilizator din paginile Internet nu este similară cu nimicirea fizică a datelor. Datele sunt păstrate în toate cazurile. Administraţia site-ului îşi rezervă dreptul de a schimba regulamentul fără preaviz. Vă recomandăm să citiţi periodic prezentul document, pentru a lua la cunoştinţă eventualele modificări.

Reclamații și sesizări

Pentru reclamații și sesizări cu privire la materialele, articolele, comentariile postate pe site-urile de știri ale Informmedia Press SRL, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail aradon@informmedia.ro și vom soluționa cu prioritate solicitările Dvs.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.