Ești student? Vrei să lucrezi în vacanţă în Germania? Iată ce ai de făcut!

Ești student? Vrei să lucrezi în vacanţă în Germania? Iată ce ai de făcut!
Pentru a participa la selecţie, se impune înregistrarea în baza de date a AJOFM Arad.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanței de vară 2017 (minim 2 luni). „Ȋnregistrarea dosarelor se desfășoară ȋn perioada 05.01.2017–09.02.2017, ȋn intervalul luni-joi, orele 8.00-13.00, la sediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad” – precizează Marinel Henteş, director al AJOFM Arad.

Condiții de participare

Pentru a participa la selecţie, studenţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârsta cuprinsă ȋntre 18–35 ani, să fie studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi şi să aibă cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare

Iată actele pe care trebuie să le conţină dosarul ce se depune la AJOFM: *copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); *fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn două exemplare la calculator, cu majuscule și semnată în original, printate faţă-verso (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsește pe site-ul www.anofm.ro); *adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); *adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ; *instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul www.anofm.ro) completată ȋn două exemplare la calculator, cu majuscule și semnate în original şi cu ştampila originală a universităţii/facultăţii; *3 fotografii tip pașaport; *copie permis de conducere (dacă este cazul).

Detalii

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, strada Călugăreni, nr.1A, et.I, cam.23, la adresa de email a consilierului EURES -adriana.soneriu@ar.anofm.ro – sau la numărul de telefon 0771-452447.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !