Vezi cine mai pleacă, după Cora, din Galleria Mall

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
23Comentarii
Vezi cine mai pleacă, după Cora, din Galleria Mall
ARAD. Serviciul Permise şi Înmatriculări auto, precum şi Serviciul Paşapoarte vor notifica mall-ul despre intenţia de a părăsi spaţiile pe care le ocupă la parterul imobilului.

Se pleacă pe capete din Galleria Mall, spre disperarea celor care deţin imobilul şi spre tristeţea celor care iubesc centrele comerciale. Un semn că nimic nu merge chiar aşa bine la Arad pe cât se laudă politicienii din ambele tabere. După vestea tristă pe care www.aradon.ro a dat-o în premieră în week-endul ce a trecut, legată de faptul că hipermarketul Cora va părăsi în cel mai scurt timp Galleria Mall, o notificare în acest sens fiind deja trimită managerilor centrului comercial, o altă notificare este pe cale să ajungă tot la aceştia din urmă. Cine se (mai) pregăteşte să părăsească mall-ul? Serviciul de permise şi înmatriculări auto şi Serviciul de paşapoarte, adică exact acele servicii care garantau că în mall va fi lume. Plecarea lor, imediat după plecarea aproape sigură a Cora, ar putea face ca înmormântarea centrului să aibă dată fixă, în pofida zvonurilor mai nou apărute pe piaţă că în locul hipermarketului francez va veni Auchan, alt hipermarket din Franţa.

Plecarea Paşapoartelor şi Permiselor din mall e un subiect vechi, cu puternic iz politic, şi care s-a transformat în scandal între politicienii locali timp de luni bune. Pentru prima dată, însă, luni, am primit confirmarea că în curând va avea loc mutarea serviciilor mai sus amintite în fosta clădire a Poliţiei de Frontieră, de pe Mărăşeşti, spaţiul râvnit de primarul Gheorghe Falcă pentru Şcoala Gimnazială nr.1 Mihai Eminescu.

„Se lucrează de zor în clădirea de pe strada Mărăşeşti pentru a muta cele două servicii ce ţin de Prefectura Arad aici. Când lucrările de reabilitare vor fi finalizate, cele două servicii vor fi mutate în acest imobil. Vom notifica Galleria Mall cu o lună înainte de a proceda efectiv la mutare”, ne-a declarat Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad.

Spre deosebire de hipermarketul Cora, care are semnat un contract „greu”, pe zece ani, cu cei din Galleria, dublat de plata de daune în cazul în care magazinul părăseşte mall-ul, cele două servicii ale statului au semnat contract pe un an, care se reînoieşte automat… până la o altă decizie. Iar decizia de întrerupere a contractului de închiriere bate, din păcate pentru reprezentanţii mall-ului, la uşa centrului comercial. Singura instituţie de la parterul mall-ului care nu şi-a anunţat intenţia de a părăsi spaţiul este Serviciul de evidenţă a persoanelor, aflat în subordinea Primăriei Arad.23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor