11 posturi libere la DDAC

De Diana Dutu
1Comentariu
Sediul DDAC Arad
Sediul DDAC Arad
Sunt scoase la concurs cinci posturi de inspector, două posturi de infirmieră şi patru posturi de muncitori calificaţi.

Se fac angajări în instituţiile de stat. Iar Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad nu face excepţie de la regulă. Nu mai puţin de 11 posturi de execuţie vacante au fost scoase la concurs de către conducerea instituţiei. Este vorba de: 1 post de inspector de specialitate debutant la Complexul Curcubeu, 2 posturi de infirmieră la Creşa nr.14, 1 post de inspector de specialitate II la Serviciul Protecţie persoane adulte, 1 post de inspector de specialitate debutant la Serviciul Protecţie persoane adulte, 1 post de inspector de specialitate debutant la Adăpostul de noapte şi centrul de zi, 1 post de inspector de specialitate debutant la Serviciul Protecţie persoane cu dizabilităţi şi 4 posturi de muncitor calificat I la Compartimentul Asistenţă la domiciliu.
Concursul de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a acestor posturi, în regim contractual, va avea loc în data de 19 august 2015, ora 10.00, proba scrisă, respectiv în 21 august, ora 10.00, interviul. Dosarele candidaţilor vor fi preluate de secretarul comisiei de concurs la sediul instituţiei (Calea Radnei nr.250). Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 11 august 2015, ora 12,00.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor