Elevii lui Laszlo Balint au remizat cu Viitorul Constanța, după un meci în care arădenii nu au fost deloc inferiori, au avut șansele lor, dar totul s-a terminat cum a început.

Local

Arădenii au început să se înscrie în a doua etapă de vaccinare
Șeful Direcției de Sănătate Publică Arad a publicat o imagine prin care transmite că (și) la Arad a început înscrierea pentru cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19.

UT Arad

UTA a obținut ceea ce a urmărit
Elevii lui Laszlo Balint au remizat cu Viitorul Constanța, după un meci în care arădenii nu au fost deloc inferiori, au avut șansele lor, dar totul s-a terminat cum a început. 2

Mapamond

Guvernul Olandei a demisionat în urma scandalului alocaţiilor
Guvernul Olandei, în frunte cu prim-ministrul, Mark Rutte, a demisionat vineri, după scandalul alocaţiilor. Fiscul olandez a acuzat mii de familii că au solicitat în mod fraudulos plata alocaţiilor copiilor, în perioada 2013-2019.

Local

Donație de carte de ziua lui Eminescu
ARAD. „Citeşte! Citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii!” este îndemnul pe care l-a urmat Asociația pentru Reformă Civică și Democrație, prin președintele său Samuel Caba, a oferit ca donație de carte cu titlu gratuit, Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol”.

Local

Cosmin Leucuța, a doua oară „Tânărul Prozator al Anului”
După ce în urmă cu doi ani a primit premiul pentru volumul „Hoodoo”, anul acesta cartea „Cum te vei îmbrăca la sfârșitul lumii?” i-a adus din nou titlul „Tânărul Prozator al Anului” în cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

Local

DGASPC îşi reia, parţial, activitatea la ghişeu
Doar pentru preluarea dosarelor pentru încadrare în grad de handicap pentru beneficiarii din municipiul Arad.

Local

Adăpostul de noapte, şansa oamenilor străzii
Arădenii au la dispoziţie două numere de telefon la care pot suna să ceară ajutor pentru cei aflaţi în nevoie.

Local

Municipiul Arad rămâne în scenariul galben
Încă 14 zile în scenariul galben pentru municipiul Arad. Incidența cumulată a cazurilor înregistrate în ultimele două săptămâni este de 2,30 cazuri la mia de locuitori.

Local

Arad: 22 de localități în scenariul „Galben” și 7 în cel „Roșu”
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a adoptat, pe 15 ianuarie, o nouă hotărâre privind scenariile în care se află localitățile din județ.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.