15 propuneri de logo si mascota

De Simona Butaru
5Comentarii
15 propuneri de logo si mascota
Concursul pentru logo şi mascotă a stârnit interesul participanţilor. S-au depus deja 15 lucrări.

ARAD. Concursul lansat de Asociaţia Arad-Capitală Culturală Europeană 2021 şi Primăria Municipiului Arad pentru logo şi mascotă se apropie de final. Termenul limită de depunere a lucrărilor este ziua de 23 mai 2014 (data poştei). Câştigătorul va fi anunțat în perioada 2-9 iunie 2014. „Până în momentul de față s-au depus 15 lucrări în cadrul acestui concurs, așteptăm în continuare cât mai mulți participanți”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Ramona Creţu.

Secţiuni

Competiţia este deschisă în două secţiuni. La secţiunea logo se caută elementele care să definească Aradul ca o comunitate dinamică, tendinţa de reinventare, respectând însă cultura, tradiţiile, patrimoniul local existent. Materialele promoţionale ale Asociaţiei vor fi personalizate cu logoul respectiv, fie că este vorba de tipărituri, obiecte vestimentare sau on-line. La secţiunea mascotă se caută asocierea cu o figură simpatică, un simbol al comunităţii locale, inspirat din viaţa de zi cu zi. Mascota poate fi o clădire, un element geometric, un animal, orice grup reprezentativ sau construcţie care pot fi asociate cu spiritul Aradului. Se va ţine cont de faptul că ea trebuie ulterior croită şi realizată dintr-un material textil sau plastic, care se va constitui într-un obiect de promovare a Asociaţiei şi a Aradului.

Premii consistente

În urma unei decizii care va fi luată de către un juriu format din specialişti se vor acorda două premii, fiecare în valoare de câte 10.000 de lei (TVA inclus). Concurenţii mai au la dispoziție doar până vineri să expedieze lucrările lor în format tipărit şi electronic pe adresa asociaţiei- Arad, Str. Horia nr.2, apt. 6 C. Pe mapă (dosar plic cu marginile sigilate) nu se vor trece datele de identificare ale concurentului, ele regăsindu-se în interiorul mapei, într-un plic separat, închis. Plicul va conţine o scrisoare de prezentare cu datele de contact ale competitorului şi un Curriculum Vitae. Pot depune lucrări persoanele fizice, asociaţiile, fundaţiile, societăţile comerciale de orice fel. Oricare participant poate depune în concurs mai multe mape, respectând strict prevederile stipulate.

CITESTE SI:

Termen prelungit la concursul pentru logo si mascota5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor