aradon.ro Web analytics

Deși Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a publicat ieri o listă de 41 de țări cu risc epidemiologic crescut în contextul pandemiei de Covid-19 (călătorii care vin din aceste state trebuie să intre în carantină 14 zile), printre care era și Spania, o Hotărâre care a fost emisă luni seara scoate acest stat de pe lista respectivă. Prin urmare, călătorii care vin din Spania, fie ei români sau străini, nu trebuie să stea în carantină.

Local

21 de măsuri speciale impuse în zilele de 14 și 15 august
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad a adoptat,în cadrul unei ședințe extraordinare, nu mai puțin de 21 de măsuri specifice privind organizarea evenimentelor religioase de pe 14 și 15 august.

Local

COVID anulează oficial și cel mai mare târg arădean
Târgurile și expozițiile au fost anulate. Expo Arad Internațional s-a transformat în spital de campanie și cel mai probabil așa va rămâne, în acest an.

Local

Marin Lupaș: „Ștrandul, gazda spectacolelor de teatru și concertelor Filarmonicii”
Consilierul Marin Lupaș propune conducerilor instituțiilor de cultură din Arad să își desfășoare activitățile cu public pe Ștrand, într-o inițiativă de a readuce arădenii în zona pietonală a bazei de agrement. 1

Local

Fifor îi acuză pe liberali de „virusul hoției”
Senatorul Mihai Fifor, la adresa PNL: „România, pe lângă virusul Sars-Cov-2, se confruntă și cu virusul hoției liberale”. 1

Local

Ineu: Păhuiul și poligonul de tragere – viitoare zone de agrement
În funcție de programul fondurilor europene pentru perioada 2021-2027, Ineul ar putea avea un ștrand și o zonă verde de agrement pe locul fostei unități militare Păhui și a poligonului de tragere.

Local

Se schimbă prioritățile la Mâsca și Galșa
Primăria Șiria a montat zilele aceste indicatoare de reglementare de prioritate (cedează trecerea/oprire) în localitatea Galșa, iar în zilele următoare se vor monta același tip de indicatoare și în Mâsca. 1

Local

„O săptămână nebună” la Arta
Filmul „O săptămână nebună” (original – This is where I leave you) va rula sâmbătă, 15 august, pe ecranul din curtea Cinematografului Arta.

UT Arad

UTA, deplasare la malul Mării, în prima etapă!
Arădenii nu au un program infernal, în prima parte a campionatului jucând doar contra unor echipe de play-out! 1

Local

Țigări de contrabandă descoperite de polițiștii din Ineu în trafic
4.000 de fire de țigarete au depistat polițiștii orașului Ineu în portbagajul unui autoturism pe care l-au oprit în trafic. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.