30 de ani de Agromalim. Târgul toamnei se deschide joi, 12 septembrie!

De Andreea Pintea
1Comentariu
30 de ani de Agromalim. Târgul toamnei se deschide joi, 12 septembrie!
© Târgul Agromalim, o tradiție a Camerei de Comerț FOTO: JA
„Agromalim este marca CCIA Arad de 30 de ani”, susține președintele Camerei de Comerț Arad, Gheorghe Seculici.

Agromalim revine anul acesta, în perioada 12-15 septembrie 2019, la Expo Arad, cu o ediţie aniversară, care propune un concept integrat şi dinamic dedicat sectorului agricol. Târgul Agromalim este de 30 de ani un real succes, este locul unde la început de toamnă se ia pulsul agriculturii româneşti.

„1990 a fost anul în care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, chiar din primul an după reînființare, a considerat că una din căile prin care își poate îndeplini obiectivul principal de a susține agenții economici este organizarea de târguri și expoziții. Agromalim, inițial Agroma, a fost primul eveniment de acest gen organizat de instituția noastră și unul dintre primele din țară. Suntem foarte bucuroşi să celebrăm 30 de ani de când Agromalim şi-a deschis porţile”, declară preşedintele Camerei de Comerţ din Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Recunoaștere internațională

Ajuns la cea de-a 30-a ediţie, Agromalim a devenit un eveniment recunoscut pe plan internaţional, bucurându-se de o creştere continuă a numărului de expozanți și a suprafețelor pe care aceștia expun.

„Daca în 1990 a fost o mică expoziție cu produse agroalimentare de la producători din județul Arad, în 2019 cred că putem spune că expoziţia are o anvergura internaţională, cunoscută şi apreciată. Suntem mândri că am reuşit să creştem această expoziţie şi să o aducem mai aproape de nevoile agricultorilor”, informează managerul evenimentului, domnul Cimi Enache.

Premii la Agromalim 2019

Vineri şi sâmbătă, vizitatorii care vor ști să răspundă corect la întrebările legate de activitatea din fermele de taurine vor câştiga 18 premii constând în vizită în ferme şi unităţi de producţie din Ungaria sau Austria oferite de către ACVBR Sim. Duminică, alte 18 premii vor fi oferite de către ACVBR Sim şi partenerii săi. Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa prin intermediul conferințelor, prezentărilor și întâlnirilor cu specialiști și autorități.

Alte atracţii la Agromalim

Pe durata celor 4 zile, vizitatorii vor putea asista la demonstraţii cu încărcătoare frontale pentru manipularea furajelor şi alte activităţi în fermă, la demonstraţii cu robotul Banat premiat la “Field Robot Event” 2019, Germania, la concursul îndemânare conducere tractor şi vor putea admira expoziţia de porumbei şi păsări de rasă. Preparatele tradiţionale vor fi expuse spre degustare şi cumparare la standurile special amenajate.

Prgram de vizitare

Agromalim este cel mai important târg de agricultură din vestul României. Ediția cu nr. 30 se desfășoară în perioada 12-15 septembrie, la Expo Arad. Program de vizitare: 12 septembrie: 11-18, 13-14 septembrie: 10-18, 15 septembrie: 10-16.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor