41 de oameni, prostiţi să ia credite cu acte false

De Ioana Costas
Creditele au însumat sute de mii de lei
Creditele au însumat sute de mii de lei
O femeie, administrator al unei firme, a determinat 41 de persoane să contracteze credite bancare cu adeverinţe de salarii şi cărţi de muncă falsificate. Creditele, în valoare de sute de mii de lei, nu au fost rambursate.

Ce a făcut în fapt femeia care era administratorul unei societăţi comerciale? Ei bine, a determinat mai multe persoane să contracteze credite bancare în valoare de sute de mii lei în baza unor adeverinţe de salariu şi cărţi de muncă falsificate, fapte ce au avut loc în perioada 2006-2007 şi în perioada februarie – mai 2007. Cele 41 de persoane care au reuşit să ia credite de la bănci, nu erau angajate, iar adeverinţele de salariu precum şi cărţile de muncă erau falsificate de administratoarea societăţii comerciale. După ce scoteau banii de la bancă, oamenii îi predau femeii. Aceasta a rambursat doar o foarte mică parte din cei 567.772 de lei, reprezentând credite bancare obţinute de cele 41 de persoane în baza actelor falsificate.

Femeia a fost trimisă acum în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad pentru infracţiunile de instigare la înşelăciune în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. „Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpata, în perioada 2006-2007, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Arad, i-a determinat pe numiţii P.G.A., Z.E., B.I., V.E., B.F.F., Ş.N., Ş.D.I., C.C., N.A.C., M.M., T.A., M.P.S., N.C.A., I.V., M.G., I.C., C.F., C.D., N.I., I.N., N.M., I.V., G.R., H.I., B.P.F., L.F. şi M.M. să contracteze credite bancare în valoare de 412.000 lei de la o bancă din municipiul Arad în baza unor adeverinţe de salariu şi copii ale carnetelor de muncă conţinând aspecte nereale, false, acţiune urmată de nerambursarea ratelor aferente creditelor bancare. În perioada februarie – mai 2007, inculpata, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Arad, i-a determinat pe numiţii N.M., I.R., T.E., B.G., O.V.E., L.I., C.C., I.N., C.T., C.E., M.R.M., N.I., R.M.R., S.I., C.T., A.M., N.D. şi C.R. să contracteze credite bancare în valoare totală de 155.772,50 lei de la o bancă din municipiul Arad în baza unor adeverinţe de salariu şi copii ale a carnetelor de muncă conţinând aspecte nereale, false, acţiunea urmată de nerambursarea ratelor aferente creditelor bancare”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !