9,54 pentru directorul Teatrului Ioan Slavici

De Adriana Barbu
9,54 pentru directorul Teatrului Ioan Slavici
Arad. A fost evaluat iar acum nota primită stă pe masa aleşilor locali municipali pentru avizare. Este vorba de directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, Bogdan Costea, şi de proiectul de hotărâre CLM privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului acestei instituţii de cultură.

Potrivit proiectului, aleşii sunt chemaţi să aprobe rezultatul final al evaluării anuale a managementului la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad, un rezultat de 9,54. Tot aici se vorbeşte şi de continuarea contractului de management nr. 206/2012 încheiat între Municipiul Arad şi Bogdan Alexandru Costea, în calitate de manager al Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad.

„Managerul teatrului a depus raportul de activitate pentru anul 2012 care a fost analizat de către Comisia de evaluare, iar secretariatul comisiei a întocmit referate de analiză atât din punct de vedere al proiectelor culturale, cât şi din cel financiar şi al resurselor umane. În data de 20.02.2013 a avut loc şi evaluarea managerului în proba de interviu. În urma evaluării s-au acordat note pentru proba I (analiza raportului de activitate) şi proba a II-a (susținerea raportului de activitate) şi s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu primarul municipiului Arad. Comisia de evaluare a propus continuarea contractului de management nr. 206/2012, rezultatul final al evaluării fiind 9.54”, se arată în raportul de activitate care însoţeşte proiectul.

Directorul CET, Cornel Secianschi, a fost concediat

Directorul DSP, aproape de punctajul maxim 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !