Absolvenții sunt chemați la Bursă

De Andreea Pintea
Absolvenții sunt chemați la Bursă
La sfârșitul lunii, pe 20 octombrie, tinerii absolvenți vor avea șansa să își găsească un loc de muncă în cadrul Bursei Muncii.

Ca în fiecare toamnă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad organizează Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, începând cu ora 9.00 și se va desfășura în incinta Atrium Mall Arad – un loc familiar tinerilor arădeni.

„Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant. Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei, la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă sau le pot trasmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor. Acţiunea urmăreşte în primul rând medierea directă între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv încadrarea șomerilor pe locurile de muncă disponibile, iar pe de altă parte informarea clienților cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare”, a declarat directorul AJOFM Arad, Marinel Henteș.

Pe de altă parte, angajatorii vor putea afla în cadrul acestui eveniment despre facilitățile încadrării în muncă a absolvenților.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !