Amenzi de aproape un milion de lei în 2015

De Ioana Costas
Au fost la datorie în 2015 Foto: JA
Au fost la datorie în 2015 Foto: JA
Sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape un milion de lei au dat jandarmii arădeni în 2015.

Cei 893.236 de lei au venit ca urmare a aplicării a 2.630 de sancţiuni contravenţionale aplicate de jandarmii arădeni pe parcursul anului 2015. În ceea ce priveşte misiunile Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad în anul ce a trecut, putem afirma că numărul acestora ajunge la 5.562. Dintre acestea, mai mult de o mie de misiuni au avut loc în zonele din apropierea instituţiilor de învăţământ preuniversitar din zona de competență a inspectoratului. Totodată, reprezentanţii IJJ Arad anunţă că „pe timpul desfășurării misiunilor de ordine publică, au fost întocmite acte de sesizare în cazul a 223 infracțiuni cu 236 autori, iar în misiunile desfășurate în sistem integrat, au fost constatate 191 infracțiuni cu 179 autori”. Pe parcursul misiunilor jandarmilor efectuate anul trecut, au fost depistate cinci persoane urmărite național sau internațional. „În perioada evaluată au fost executate 3.497 misiuni de asigurare a ordinii publice la: manifestări cultural-artistice, religioase sau promoţionale, la manifestări sportive, la manifestări de protest, pe timpul vizitelor oficiale, misiuni de asigurare a ordinii publice la instanţele judecătoreşti și acţiuni de intervenţie. Nu au fost situaţii de intervenţie în forţă pentru restabilirea ordinii publice, executându-se doar acţiuni de intervenţie”, a precizat locotenent colonel Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Arad. 412 dintre misiunile jandarmilor au venit ca urmare a apelurilor primite prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, iar 72 de misiuni au venit ca urmare a altor solicitări telefonice.
Jandarmii arădeni au asigurat paza şi protecţia la: obiective aparţinând Ministerului Justiţiei şi Ministerului Public, obiective aparţinând Ministerului Economiei şi Finanţelor, ale Curţii de Conturi și B.N.R. IJJ Arad a asigurat paza și protecția unor obiective aparţinând MAI, respectiv: Instituţia Prefectului Judeţului Arad, Serviciul Judeţean al Arhivelor Naţionale şi Centrul pentru Cazarea Străinilor Luaţi în Custodie Publică Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !