Angajări la DDAC Arad

De Diana Dutu
Angajări la DDAC Arad
Sunt scoase la concurs şapte posturi de execuţie vacante, în cadrul câtorva compartimente ale instituţiei.

Şapte noi locuri de muncă vacante sunt disponibile la Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad. Este vorba despre: un post de inspector de specialitate debutant în cadrul Biroului Integrare socială pentru copii şi tineri, un post de muncitor calificat I la Compartimentul Activităţi protejate „Clăbucet”, un post de îngrijitor şi un post de referent I la Complexul „Curcubeu”, un post de inspector de specialitate IA la Adăpostul de noapte şi centrul de zi din subordinea Serviciului Protecţie persoane adulte şi două posturi de muncitor calificat I la Compartimentul Asistenţă la domiciliu din cadrul Serviciului Protecţie persoane cu dizabilităţi.
DDAC Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a acestor posturi de execuţie vacante, în regim contractual. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 10 noiembrie 2015, ora 10.00, iar interviul este programat la 12 noiembrie, ora 10.00. Dosarele de înscriere se depun la sediul DDAC – Compartimentul Resurse umane, până joi, 29 octombrie 2015, ora 12.00. Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0257-220212.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !