Aplauze pentru cei mai buni

De Adriana Barbu
2Comentarii
Premii pentru elevii cei mai buni FOTO:JA
Premii pentru elevii cei mai buni FOTO:JA
115 elevi au primit 77 de premii pentru munca lor în echipă sau individual.

ARAD. Au fost aplaudați, au fost felicitați, au fost recompensați pentru rezultatele lor obținute la olimpiadele naționale și internaționale. Au fost obținute la olimpiadele naționale 17 premii întâi, 2 pentru echipe, 12 premii doi (unu pe echipă), 14 premii trei și 32 de mențiuni din care una pe echipe. Festivitatea a avut loc în sala festivă a Colegiul Național „Moise Nicoară”, acolo unde inspectori de specialitate, profesori, elevi, părinți, autorități locale, reprezentanți ai celor două universități arădene, autorități locale (CJA și Prefectură), ai Arhiepiscopiei au oferit premii celor mai buni elevi arădeni. Deasemenea un rol important în acordarea acestor premii l-a avut Primăria Chișineu Criș și agenții economici care au sprijinit financiar evenimentul.

Premii în bani și diplome

Fără îndoială cel mai important premiu obținut de o elevă de la Colegiul Național „Moise Nicoară” a fost cel de la olimpiada internațională de lectură, clasa a X-a și cel obținut la Naționala de Matematică unde o elevă de la Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal” a obținut maximum de puncte.

Au fost alături de ei și i-au premiat: Inspectoratul Școlar Județean, instituția Prefecturii, Consiliul Județean Arad, Primăria Chișineu Criș, agenți economici.

Fiecare elev premiat și fiecare profesor care s-a ocupat de pregătirea lui a primit un premiu în bani și diplome: pentru locul I au fost oferiți 250 lei, pentru locul II, 220 lei, locul III a primit 150 lei și pentru mențiune s-au oferit 100 lei.

Tabără

Președintele CJA, Nicolar Ioțcu a anunțat acordarea unei tabere gratuite în această toamnă pentru toți cei premiați în stațiunea Moneasa.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor