Aradeni, pregatiti buletinul pentru alegeri!

De Alin Gherasim
Aradeni, pregatiti buletinul pentru alegeri!
Direcţia de Evidenţă a Persoanelor anunţă demararea unei campanii de punere în legalitate a alegătorilor.

ARAD. Mai sunt trei săptămâni până la primul tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României, iar Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Populaţiei Arad (DJEP) anunţă demararea unei campanii în teren pentru realizarea cărţilor de identitate pentru arădenii care nu au documente valabile. „Întrucât opţiunea electorală poate fi exprimată doar în baza unor documente de identitate, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad face un apel către toţi cetăţenii judeţului Arad pentru a verifica termenul de valabilitate al actelor de identitate, în vederea evitării situaţiilor neplăcute în care nu-şi vor putea exprima dreptul electoral. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor în ceea ce priveşte punerea în legalitate cu acte de identitate, în special al celor care au actele de identitate deteriorate, distruse, pierdute, furate ori al căror termen de valabilitate este expirat, Serviciile de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului cu sprijinul secţiilor de poliţie şi al administraţiei publice locale organizează activităţi în teren”, au spus cei de la DJEP.
Drept urmare, în 16 octombrie se vor face buletine la postul de poliţie din Zărand, în 17 la primăria Bârzava, în 24 la primăria Bata, în 21 la primăria Almaş, în 15 la primăria Birchiş, în 22 la primăria Vărădia de Mureş, în 15 la primăria Grăniceri, în 17 la primăria Pilu, în 29 la căminul cultural Mailat, în 30 la căminul cultural Mănăştur, în 17 la primăria Hălmăgel, iar în 21 octombrie la primăria Pleşcuţa. Toţi cei care vor să îşi facă documente de identitate sunt aşteptaţi cu actele necesare în datele menţionate mai sus în locaţiile menţionate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !