Aradul, în plin șantier de reabilitare

De Valentin Goran
14Comentarii
Aradul, în plin șantier de reabilitare
Sunteți interesați ce străzi sunt în curs de reabilitare și unde vor fi deschise noi șantiere în municipiu?

În acest moment sunt deschise mai multe șantiere pe raza municipiului Arad, lucrări derulate de Primăria Municipiului Arad fie cu fonduri de la Guvern prin programul PNDL, fie din fondurile primăriei prin programul de întreținere. În aproape toate zonele aflate în lucru se reabilitează partea carosabilă, trotuarele şi căile de acces.

Nu parcați pe Cocorilor!

Muncitorii ajutați de utilaje au început de miercuri, 29 august, reabilitarea carosabilului pe strada Cocorilor. Astfel, şoferii sunt rugaţi să nu mai parcheze autovehiculele pe această stradă pentru a nu împiedica accesul mijloacelor de transport în comun care vor înlocui tramvaiele.

Străzi în lucru

Străzile în plin șantier unde se intervine atât la carosabil, cât și la trotuar sunt: Iustin Marşieu, Vrancei, Stânjenel, Zimbrului – tronsonul cuprins între Ștefan cel Mare și Adam Muller Guttenbrunn și sensul giratoriu de la Intim.

Unde se deschid noi şantiere?

Primăria Municipiului Arad a pregătit deja planul de lucrări pentru următorul interval de timp. Astfel, se vor executa lucrări de drumuri prin refacerea carosabilului şi a trotuarelor pe următoarele străzi: Cocorilor, Clujului, Ioan Păun Pincio, C.D.Loga, Coloniştilor şi Luminii. Se va interveni și pe Calea Victoriei dar și în curtea interioară a blocurilor 20, 21, 22, 23, 24 și 25 de pe Aleea Răsărit.

Terenuri de sport, la reabilitat

Până la începerea noului an şcolar, terenurile de sport a mai multor unităţi de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Municipal Arad, vor fi refăcute. Este vorba despre terenul de sport din curtea Colegiului Național „Vasile Goldiș”, clădirea „Ioan Slavici” situată pe Bulevardul Ștefan Augustin Doinaș, terenul Liceului German „Adam Muller Guttenbrunn” (de pe strada Posada), cel al Şcolii Generale „Avram Iancu”, al Şcolii Generale nr. 4 „Ioan Slavici” şi terenul de sport al Liceului de Artă „Sabin Drăgoi”.

Evitaţi şantierele

Primăria Municipiului Arad îi roagă pe şoferi să respecte restricţiile de circulaţie impuse, iar atunci când este posibil să evite zonele în lucru.

Taguri: , ,


14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor