Arhitect pentru Chişineu Cris!

De Diana Dutu
Arhitect pentru Chişineu Cris!
Primăria oraşului, la o nouă tentativă de recrutare pentru postul de arhitect şef al localităţii.

CHIȘINEU CRIȘ. Orașul Chișineu Criș îşi caută arhitect șef. Anunțul de recrutare a fost făcut public de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, concursul urmând a avea loc luni, 19 ianuarie, la sediul primăriei. Va avea loc dacă vor fi candidați. Facem această precizare întrucât, până ieri, nimeni nu îşi depusese dosarul de înscriere la concurs.
„De ani de zile organizăm concurs pentru ocuparea postului de arhitect şef al oraşului Chişineu Criş, dar nu se prezintă nimeni. Specialiştii nu sunt interesaţi să vină la noi pentru că salariul e foarte mic – 1.624 de lei brut, plus sporul de vechime – şi, în plus, fiind funcţionari publici, nu mai pot face nimic pe lângă această slujbă, sunt îngrădiţi. La fel ca în cazul postului de arhitect şef, avem aceeaşi problemă şi la Serviciul Audit. Nu vine nimeni pe aceste posturi pentru că sunt salarii de mizerie” – punctează primarul Gheorghe Burdan.

Condiţii

Pentru eventualele persoane interesate, precizăm că pentru a deveni arhitect şef al oraşului chişineu Criş, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: *studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau în domeniul inginerie civilă cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului şi cursuri de formare continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi autorizării construcţiilor; *vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum doi ani.
Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei din Chişineu Criş.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !