Atenţie la falsii angajati E.ON Gaz!

De Corina Hutan
Atenţie la falsii angajati E.ON Gaz!
ARAD. Falșii angajați nu au legitimații de identificare și solicită sume de bani în numele companiilor E.ON sau a partenerilor acestora.


În zona de activitate a companiilor E.ON au fost constatate situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificarii instalatiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.
Consumatorii trebuie să știe că operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile cu pricina pentru aceste activităţi.
Angajaţii pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate. „Recomandăm consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON. De asemenea, precizăm faptul că angajaţii E.ON sau prestatorii de servicii mandataţi de companiile noastre nu încasează bani la domiciliul clienţilor nici pentru contravaloarea unor servicii prestate de companiile noastre (acestea regăsindu-se în facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate” – spun reprezentanții E.ON într-un comunicat de presă.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !