Aurel Vlaicu se sparge din nou!

De Simona Butaru
Reactualizat la:
13Comentarii
Aurel Vlaicu se sparge din nou!
O nouă traversare peste liniile de tramvai va fi amenajată pe Calea Aurel Vlaicu, între Kaufland şi Fortuna!

ARAD. Calea Aurel Vlaicu va mai „înghiţi” nişte bani frumoşi. Este vorba despre o nouă lucrare de amenajare. Primăria scoate la licitaţie lucrarea de „amenajare trecere la nivel cu linia de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu la intersecţia cu strada Foişor”.

Încă o intersecție

Deşi zona a fost chiar foarte recent sistematizată, odată cu realizarea investiţiei în supermarketul Kaufland, Primăria demarează o nouă sistematizare a zonei.

Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului, ne-a informat că nu este vorba despre intersecţia care deja a fost realizată, pe banii investitorului. Dimpotrivă, este vorba despre amenajarea unei treceri, mai exact a unei noi intersecţii semaforizate, care să permită traversarea autoturismelor peste liniile de tramvai, de o parte şi alta a Căii Aurel Vlaicu, în dreptul noii străzi amenajate chiar foarte recent în zona Secţiei de Poliţie Vlaicu!

Trebuie subliniat aici, însă, că de aici, până la intersecţia semaforizată din dreptul supermagazinelor de pe Vlaicu sunt doar… 133 de metri! Iar de la strada Foişor, până la intersecţia de la Fortuna sunt 268 de metri.

Sute de mii de lei

Contractul de achiziţie publică are ca obiect „execuţia lucrărilor de amenajare a trecerii la nivel cu linia de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu la intersecţia cu strada Foişor, conform proiectelor tehnice existente. Valoarea estimată a lucrărilor este de 422.244 lei fără TVA (95.237,28 euro), la care se adaugă cheltuieli diverse şi neprevăzute (9,3%), adică 33.780 lei (7.619,09 euro). Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 456.024 lei fără TVA.

În noiembrie

Contractul va fi atribuit constructorului care vine cu oferta cu preţul cel mai scăzut. Licitaţia va avea loc în data de 3 noiembrie.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor