Bărbații care au violat un copil din Zădăreni timp de doi ani și-au primit pedepsele! La fel și mama băiatului

De Ioana Costas
25Comentarii
Bărbații care au violat un copil din Zădăreni timp de doi ani și-au primit pedepsele! La fel și mama băiatului
În fapt, cei doi bărbați dădeau bani și alcool mamei copilului pentru a-l putea viola. Scenele groaznice aveau loc la Zădăreni, chiar în casa în care băiatul locuia cu mama lui.

ARAD. Cei trei au fost arestați preventiv în aprilie 2018, în urma cercetărilor efectuate de polițiști. De atunci, cei doi violatori, precum și mama copilului nu au mai fost lăsați liberi, în momentul de față aflându-se încarcerați în Penitenciarul Arad.
În 8 februarie 2019 a venit și sentința în acest dosar. Cauza a fost judecată de către Judecătoria Arad.
Astfel bărbații au fost condamnați, unul la 11 ani de închisoare (o pedeapsă de 1 ani de închisoare pentru infracțiunea de corupție sexuală a minorilor în formă continuată și două pedepse a câte 8 ani de închisoare pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, primind și un spor de pedeapsă), celălalt bărbat a primit 9 ani și 4 luni (a fost condamnat la o pedeapsă de 1 ani închisoare pentru corupție sexuală în formă continuată, 8 ani pentru viol în formă continuată și 3 ani pentru agresiune sexuală, cele trei pedepse fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, cu aplicarea unui spor de pedeapsă), în timp ce mama copilului a primit o sentință de 8 ani și 8 luni (ea a fost condamnată la două pedepse a câte 3 ani pentru rele tratamente aplicate minorului și două pedepse a câte 5 ani pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, fiind aplicat și un spor de pedeapsă). Hotărârea Judecătoriei Arad nu este definitivă.

O poveste îngrozitoare
Băiatul a fost violat de la vârstă de 9 ani de către cei doi bărbați, cu acordul mamei copilului, timp de doi ani. Copilul era constrâns fizic și psihic de cei care îl abuzau, băiatul fiind în imposibilitatea de a se apăra. „Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani”, a precizat la momentul reținerii celor trei inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Mama băiatului a negat că ar fi știut că fiul îi este violat.

Consiliere psihologică
Băiatul agresat a fost plasat în grija unui unchi, care o are în grijă și pe sora acestuia. Copilului i s-au oferit – de către DGASPC – servicii de specialitate, fiind inclus într-un program de consiliere psihologică în vederea minimalizării traumelor emoționale.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor