„Bombă”: Procuratorul Manea vrea la UTA!

De Leo Sfara
Reactualizat la:
5Comentarii
„Bombă”: Procuratorul Manea vrea la UTA!
Aradul nu-şi vinde simbolul nici dacă vine Mutu antrenor şi nici dacă unii promit că „Bătrâna Doamnă” va fi anul viitor în prima ligă. Discuţiile Meszar – Ţucudean – Moşneag – Manea nu au avut niciun rezultat, proiectul „miticilor” fiind incompatibil cu ceea ce se vrea în oraşul nostru.

Numele şi proiectul de la UTA, plus construirea noului stadion se vinde. Şi încă bine! De ceva timp, impresarul Florin Manea dă târcoale Aradului, pentru a ajunge la UTA. Propune jucători şi antrenori, chiar pe Mutu pe banca tehnică. Dar, vrea să fie şi preşedinte, să manevreze de unul singur banii clubului. Ca o moară stricată, fiul regretatului antrenor rapidist, Nicolae Manea a spus vrute şi nevrute, însă nu ştie că Aradul nu e interesat de baliverne lui. Pe Mutu antrenor, dar şi pe alţii, jucători (toţi impresariaţi de el, normal), însă pe banii noştri, ai arădenilor. Din respect şi bun simţ, tripleta Meszar – Ţucudean – Moşneag s-a întâlnit cu el, însă nu s-a ajuns la niciun rezultat.

„UTA are viaţă lungă şi singură”

Managerul general al UTA-ei, Alexandru Meszar a fost primul care ne-a spus ce s-a întâmplat: „Florin Manea a venit cu o propunere la noi, s-a întâlnit şi cu reprezentanţii suporterilor. Ne-a propus cooptarea lui în club, după care va aduce antrenori şi jucători. Aradul nu poate înstrăina clubul UTA. UTA a fost și va rămâne a Aradului. Aceasta nu înseamnă că nu ne dorim noi parteneri în proiect, dar propunerea externilor trebuie să fie compatibilă cu Aradul și să existe garanții că orașul va avea permanent control. UTA numai depinde de mari investitori, are viață lungă și sigură bazându-se pe autoritățile locale, firmele lui Marius Țucudean și domnului Cosma, pe fondul de jucători de la Atletico, pe micii parteneri și nu în ultimul rând pe spectatori”.

„UTA e UTA şi e a Aradului”

La rândul său, reprezentând autorităţile locale locale, consilierul Ovidiu Moşneag ne-a declarat: „Nu vreau să intru în amănunte, dar vă pot confirma că Florin Manea vrea să vină la UTA. Nu-mi dau seama exact în ce funcţie, dar proprietar nu poate fi. Înţeleg şi respect meseria lui de procurator, sau impresar de jucători, cum se mai spune, dar cam atât. UTA e UTA şi e a Aradului. Da, l-a propus pe Mutu antrenor, dar şi pe alţii, a venit şi cu propuneri de jucători, dar nu cred că aşa ceva se poate întâmpla la Arad. UTA funcţionează pe proiecte ale ONG-ului, care câştigă proiecte, sunt nişte sume care niciodată nu o să ajungă pentru ceea ce a propus Manea”.
Aşadar, UTA se fereşte de o nouă „eră Marţian”. Căci, e limpede, miticii vor să pună mâna pe un simbol al fotbalului românesc, să-şi facă faimă, să controleze şi producă bani, după care – precum în toate situaţiile – îl vor abandona. Doar doresc să-şi facă imagine şi bani pe spatele UTA-ei, după care îşi vor lua jucăriile şi vor pleca.

Taguri: , , , , ,


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor