Caba: ştrandul-„pasat” la Recons pentru a fi tras pe linie moartă?

De Simion Todoca
Caba: ştrandul-„pasat” la Recons pentru a fi tras pe linie moartă?
© Samuel Caba Foto: JA
Samuel Caba spune că, dacă se vrea, la următoarea şedinţă CLM se poate da Hotărâre ca taxa de intrare pe ştrand să fie simbolică.

În cadrul unei conferinţa de presă a Mişcării Populare, Samuel Caba a explicat că intrarea pe ştrand în zona comercială va putea fi gratuită dacă se schimbă încadrarea acestei zone, lucru care se poate face prin demersuri la Guvern. Până atunci, spune Caba, nimeni nu împiedică CLM-ul să adopte, la următoarea şedinţă, o Hotărîre prin care să se stabilească o taxă simbolică, de un leu. „Sunt absolut sigur că puterea locală nu ar avea nicio problemă la vot, având majoritate fără emoţii, dacă se doreşte într-adevăr ca ştrandul să-şi recapete gloria de odinioară, să fie al arădenilor. Pentru că unii au spus că abia acum, când am decis să candidez pentru Primăria Aradului, vin cu propuneri legate de ştrand, vreau să precizez că de când sunt membru în CA al Recons, pe când nici nu-mi trecea prin minte să candidez, am tot venit cu propuneri în favoarea arădenilor, dar nu am fost luat în seamă. De pildă, am propus reducerea cu 20% a preţurilor pentru parcare, dar nu m-a ascultat nimeni. Cât despre ştrand, ar fi tragic dacă a fost „pasat” la Recons doar pentru ca să fie tras cu totul pe linie moartă şi tocmai de aceea insist pe această temă”, spune Caba. În altă ordine de idei, Samuel Caba a dorit să sublinieze că întâlnirile cu oamenii din cartiere sunt făcute nu pentru campanie, ci pentru că au cerut cetăţenii: „Deja s-au înscris la municipiu peste 60 de noi membri, dintre care cei mai mulţi nu au mai făcut politică. Oamenii vin spre noi, pentru că au simţit că facem altfel de politică şi de aceea doresc să ne întâlnim, să discutăm. Astăzi mă întâlnesc cu cei din Grădişte, după care vor urma Vlaicu, Micalaca şi celelalte cartiere”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !