Calificatii isi cauta o slujba

De Andreea Pintea
Calificatii isi cauta o slujba
  ARAD. Sute de persoane consiliate pentru adaptarea pe piaţa muncii şi alte aproape două sute calificate într-o nouă meserie. Toate aceste activităţi au avut ca scop o mai bună integrare pe piaţa muncii a celor care au rămas fără un loc de muncă şi care aveau o calificare ce nu mai avea căutare pe piaţa muncii.

În aceast context, Fundaţia Româno-Germană Vladimirescu în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad organizează o bursă a locurilor de muncă, acţiune cuprinsă în proiectul „Calificarea/recalificarea – o soluţie pentru reintegrarea şomerilor pe piaţa muncii”. „Bursa va avea loc pe 29 noiembrie, la sediul AJOFM Arad – str. Călugăreni nr. 1, cu începere de la ora 9.00. Acest eveniment are ca scop creşterea şanselor de ocupare a persoanelor calificate în cadrul proiectului cu finanţare europeană”, a punctat directorul FRG, Adrian David.

Fundaţia a calificat 196 de persoane într-una dintre meseriile: lucrător în tâmplărie, lucrător în structuri pentru construcţii, lucrător finisor pentru construcţii, mașinist pod rulant, coafor,bucătar,l ucrător în tricotaje – confecţii, lucrător instalator pentru construcţii, tapiţer, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, manichiurist – pedichiurist, asfaltator.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !