Conferinta de maxim interes pentru stomatologi

De Diana Dutu
Imagine realizată în Centrul de Imagistică Dentară Wittenberger Arad FOTO: FAN
Imagine realizată în Centrul de Imagistică Dentară Wittenberger Arad FOTO: FAN
Vineri şi sâmbătă, la Arad, se va discuta despre „Estetică, Orto-protetică şi Implantologie, de la proiect la execuţie şi rezultat final”.

ARAD.Un eveniment de amploare pentru stomatologi se va desfăşura, vineri şi sâmbătă, la Arad. Este vorba despre conferinţa cu tema „Estetică, orto-protetică şi implantologie, de la proiect la execuţie şi rezultat final”. Acţiunea este organizată de Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, cu sprijinul Dental Coaching, Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şi Centrelor de Imagistică Dentară Wittenberger.

Prima zi

Vineri, 23 mai, prima zi a conferinţei, se va desfăşura la Casa Jelen (str. Mihai Eminescu nr.55-57). Pe agenda evenimentului figurează prezentarea unor lucrări de către dr. Dragoş Epistatu (şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, medic primar ortodonţie, ortopedie dentofacială şi implantologie), dr. Sanda Danciu-Stănoiu (doctor în stomatologie, Clinica BioDentis Arad), dr. Emeric Wittenberger.

În cadrul conferinţei, Centrul de Imagistică Dentară Wittenberger Arad prezintă sistemul I-MAX TOUCH 3D şi software-ul Simplant, unice în zona de vest a ţării, prin intermediul cărora stomatologii au acces la o planificare riguroasă pentru lucrări de protetică şi implantologie, rapidă şi minim invazivă pentru pacient. Totodată, vor fi prezentate cazuri rezolvate cu succes prin intermediul acestui sistem inovator disponibil în Arad.

A doua zi

Sâmbătă, 24 mai, lucrările conferinţei se „mută” în sala de curs a Universităţii „Vasile Goldiş” (B-dul Revoluţiei nr.94). Conferinţa îşi propune evidenţierea conceptului de interdisciplinaritate şi definirea etapelor clinice si tehnice, începând cu achiziţia datelor, previzualizarea situaţiei finale, execuţia propriu-zisă, clinică şi tehnică, finalizând cu dispensarizarea pacienţilor. Speakeri: dr. Bogdan Boldea din Timişoara, dr. Ionuţ Brânzan din Bucureşti, lider de opinie al unei companii de profil, şi Cristian Petri, tehnician dentar.

De ce Arad?

Conferinţa dedicată stomatologilor nu este prima acţiune amplă în domeniu derulată la Arad. Oraşul nostru se află pe lista localităţilor foarte bine dotate din punct de vedere al tehnicii dentare, al aparaturii care se utilizează în stomatologie. Să mai adăugăm faptul că turismul dentar e în permanentă ascensiune în Arad, iar medicii stomatologi din oraş sunt extrem de preocupaţi de dezvoltarea lor profesională. De aproape 20 de ani, dentiştii arădeni au acces la cele mai bune servicii de imagistică, lucru care îi ajută în realizarea unui plan de tratament de succes şi cât mai puţin invaziv.

Participanţi

La conferinţa cu tema „Estetică, orto-protetică şi implantologie, de la proiect la execuţie şi rezultat final” sunt aşteptaţi să participe medici stomatologi atât din Arad, cât şi din ţară şi străinătate şi studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !