„Constituției”, atacată de ape

De Valentin Goran
Reactualizat la:
3Comentarii
FOTO: PAUL HERLO
FOTO: PAUL HERLO
A fost o furtună la începutul acestei săptămâni. O furtună foarte puternică care a lăsat în urma ei multă apă.

Locuitorii străzii Constituției din cartierul Aradul Nou au simțit pe pielea lor forța naturii atunci când toată apa s-a adunat pe această stradă, dar mai ales când a intrat val-vârtej chiar în curțile lor. Acest episod, din păcate, se repetă la fiecare ploaie mai zdravănă. Pe adresa redacției Jurnal arădean/ Aradon am primit mai multe poze care arată prin ce sunt nevoiți să treacă arădenii de pe Constituției la fiecare ploaie. „Practic, aceia care au nenorocul să aibă casa în locurile mai joase ale străzii sau în locurile unde se formează băltoacele au nevoie de șalupă ori de o pereche bună de cizme ca să mai poată intra în propriile case. Toată apa se adună în jurul caselor, mai exact în jurul fundațiilor. Nu mai vorbim de pivnițe”, ne spune un locuitor de pe Constituției.

Inclusă la reabilitare

Reabilitarea va sosi și aici deoarece pe 17 februarie a avut loc licitaţia pentru reabilitarea străzilor din municipiu incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală. Execuția lucrărilor de reparaţii capitale va fi desfășurată pe 27 de străzi: Constituţiei, Hunedoara, Titulescu, Pădurii, Timişorii, 6 Vânători, Magheru, Steagului, Augustin Doinaş, Crişan, Cloşca, Gh.Popa de Teiuş, 1 Decembrie, Ion Şirianu, N.Grigorescu, Orşova, L. Szantay, Transilvaniei, Şincai, Călăraşilor, Simion Popa, Brâncuşi, Şezătorii, Bihorului, Dorobanţilor, Vasile Milea, Bariţiu. Finanțarea acestor lucrări se face din fonduri de la bugetul de stat și cu o cofinanțare de la bugetul local.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor