Cum sa-ti amenajezi apartamentul? Manual de casa noua de la Via Romana

Cum sa-ti amenajezi apartamentul? Manual de casa noua de la Via Romana

Atunci când investeşti într-un apartament nou, câştigi un stil de viaţă nou. Fiecare spaţiu, fiecare colţ al apartamentului devine un mic univers personal , o reflecţie a vieţii şi a personalităţii tale.

Modul în care este amenajată fiecare încăpere este determinant în sentimentul de bine pe care îl ai atunci când te afli în intimitatea propriului cămin.

Anul 2014 este declarat anul locuinţelor urbane iar designerii ansamblului Via Romana recomandă cinci trucuri de design interior pentru un apartament în pas cu tendinţele citadine.

1. Accente cromatice puternice, nuanţe vii de orhidee radiantă, turcoaz sau purpuriu

2. Obiecte şi mobilier vintage – piesele de rezistenţă ale anilor următori

3. Asocierea nuanţelor de auriu cu argintiu

4. Baie minimalistă şi cadă cu picioare

5. Romantism împletit cu detalii masculine

Urmând aceeaşi linie, apartamentele Via Romana intră într-un proces de finisare şi decorare, astfel încât toţi cei interesaţi de achiziţionarea unui astfel de apartament să-l primească la cheie, amenajat după cele mai moderne tendinţe. Este o facilitate pe care dezvoltatorul o oferă pentru ca cei care aleg să devină parte a comunităţii Via Romana; să simţă cum este să se bucure de un alt statut şi o altă perspectivă asupra propriei vieţi. În plus, se întregeşte conceptul rezidenţial al Via Romana de investiţie într-un apartament pe viaţă.

Dacă şi tu eşti adeptul unui stil de viaţă modern, citadin dar totuşi responsabil şi atent cu investiţiile pe care le faci, te aşteptăm la Via Romana. Aici vei găsi apartamente create aşa cum ai visat.

Pentru detalii ofertă şi consultanţă asistată, te rugăm să ne contactezi la: 0720 400 289 / 0736 300 400 / 0728 458 458

www.viaromana.ro