De joi, patru zile de Agromalim

De Diana Dutu
De joi, patru zile de Agromalim
Evenimentul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje se deschide joi, la ora 11.00, la Expo Arad.

Nouă țări și 260 de participanți își vor prezenta oferta de produse și servicii în fața publicului vizitator, în cadrul târgului Agromalim. Aflat la cea de-a 26-a ediţie, evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad se desfășoară în perioada 10–13 septembrie 2015, la Expo Arad.

În cadrul târgului sunt expuse mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță și financiare, reviste, cărți și cataloage de specialitate. În acest an, spațiul dedicat mașinilor și utilajelor agricole a crescut cu 40%, acoperind astfel întreaga suprafaţă interioară (4.500 mp) şi exterioară (30.000 mp) a Complexului Expozițional EXPO Arad.

Atracțiile târgului

Zilele de 12 şi 13 septembrie, organizate cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale Păstorul Crişana, Mioriţa Chişineu Criş, Asociația Crescătorilor de Animale Arad, ANZ Bucureşti şi OJZ Arad vor fi dedicate crescătorilor de animale. În cadrul ediţiei din acest an a Expoziţiei de Animale de Rasă, pe toată perioada târgului, vor fi expuse taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, cu accent pe prezentarea raselor de carne.

Vor avea loc întâlniri ale asociațiilor, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse. Tot duminică se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Bălţată românească și se va alege Campioana la rasa Holstein Friză. Cabalinele şi animalele de hobby se vor număra printre atracțiile vizitatorilor.

Întâlniri

Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și autoritățile vor fi prezente pe agenda Agromalim 2015. Vor fi oferite informații despre finanțările pe fonduri europene ce pot fi accesate prin PNDR 2014 – 2020 și alte forme de sprijin financiar din partea statului. Vor fi prezentate produse noi și inovatoare, se va dezbate situaţia Camerelor Agricole și se vor căuta soluții pentru ca acestea să fie funcționale și să se dezvolte, iar întâlnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să vă ajute la dezvoltarea afacerilor.

Program de vizitare

De joi, 10 septembrie, până sâmbătă, 12 septembrie, târgul poate fi vizitat între orele 10.00–18.00. Duminică, 13 septembrie, programul de vizitare este 10.00–16.00. Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit, din oră în oră, de la stația Podgoria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !