Directorul Eugen Bocăniciu: „Nu credeam că voi fi mătrășit”

De Monica Ardelean
51Comentarii
Directorul Eugen Bocăniciu: „Nu credeam că voi fi mătrășit” 
© Eugen Bocăniciu, forţat să spună adio colegiului, după 8 ani Foto: M.A.
Fostul director al colegiului arădean, Eugen Bocăniciu, susține că schimbarea sa este nejustificată.

Una din cele mai neașteptate schimbări din învățământul preuniversitar este cea a directorului Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad, Eugen Bocăniciu, după 8 ani de directorat. Contactat de către Jurnal arădean și www.aradon.ro, Eugen Bocăniciu a făcut o declarație după schimbarea sa din funcție:

„Nu știu care sunt interesele acestei schimbări, de la o școală în plin avânt. M-am luptat foarte mult pentru această școală și am venit pe funcția de director cu intenția de a face treabă. Niciodată nu am acționat haotic ci, încă de la început, am pornit cu o viziune (realistă) în care am crezut, obiective clare și proiecte pe care le-am urmărit cu consecvență. Am fost conștient că funcția de director este efemeră de aceea niciodată nu m-am cramponat de ea, dar să fiu mătrășit, totuși, nu credeam. Nu mă așteptam la un asemenea tip de “mulțumire” după 8 ani de muncă ca director, timp în care școala constant a crescut: a devenit colegiu, școală europeană, am urcat între primele 4 școli din județ în ceea ce priveşte promovabilitatea de la bacalaureat ( peste 97%), colectivul este unit, toate compartimentele școlii funcționează eficient, există spirit de echipă, relațiile și atmosfera din școală sunt foarte bune. În vara aceasta, după 3 ani de eforturi proprii, am finalizat construcția unei rețele informatice moderne și performante în ambele clădiri ale şcolii, am lansat site-ul și catalogul electronic al școlii ( ca parte dintr-un proiect informatic ) etc…. Iar lista ar putea continua. Dar pe cine interesează?!…Dacă sunt obligat să plec o voi face cu fruntea sus, cu conștiința faptului că mi-am făcut datoria de a-mi sluji școala cu devotament. Desigur,viața merge mai departe…”, a declarat Eugen Bocăniciu.

„Nu știu care sunt interesele acestei schimbări, de la o școală în plin avânt” Eugen Bocăniciu51Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor