Fă o faptă bună de Paşti!

De Diana Dutu
58Comentarii
Familia Iuga, în varianta... restrânsă (doar 5 din cei 7 copii) FOTO: FAN
Familia Iuga, în varianta... restrânsă (doar 5 din cei 7 copii) FOTO: FAN
„Ajută împreună cu Jurnal arădean!” pentru ca familia Iuga din Zădăreni să aibă sărbători fericite.

ZĂDĂRENI. Formează o familie numeroasă şi plină de căldură. Ei sunt Marta, Ruben, Debora, Vanesa, Florin, Călina şi Anamaria – copii cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani. Sunt lumina ochilor Lăcrămioarei şi lui Florin Iuga – părinţii care se îngrijesc, zi de zi, de ei şi se străduiesc să le asigure o copilărie cât mai frumoasă. Stau toţi într-o locuinţă ce le-a fost pusă la dispoziţie prin îngăduinţa administraţiei locale. Într-o casă în care mai locuiesc încă două familii.

Tatăl are 39 de ani şi lucrează ca agent de securitate la o firmă din sat. În vârstă de 38 de ani, mama nu a mai reuşit să meargă la servici din vara anului trecut, de când s-a încheiat concediul pentru creşterea şi îngrijirea copilului. Se ocupă de cei şapte copii, îi trimite la grădiniţă, şcoală sau liceu, le face de mâncare, îi ţine curaţi, încearcă să le facă traiul cât mai lipsit de griji. Le este greu, dar nu se plâng. Sunt mâhniţi însă, acum, pentru că Primăria din Zădăreni nu le-a aprobat acordarea alocaţiei pentru susţinerea familiei pentru că nu au avut domiciliul în localitate. Secretarul comunei, Emanuel Petru Corbei, ne-a asigurat că problema se va rezolva, dat fiind că familia Iuga şi-a făcut între timp flotant în Zădăreni.

Ajută împreună cu Jurnal arădean!

În pragul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, ziarul nostru vă propune să vă dovediţi generozitatea luând parte la campania „Ajută împreună cu Jurnal arădean!” Vă invităm să faceţi un gest umanitar, ajutând cum şi cât puteţi familia Iuga. Puteţi sa-i vizitaţi acasă la ei (Zădăreni nr.473, la aproximativ 200 de metri de la intrarea în comună, pe partea stângă) sau puteţi face donaţii în contul deschis la BCR Arad (Nelu Aristide Dragomir) pe numele Lăcrămioara Iuga: RO60 RNCB 0318 0834 6509 0001. Fiţi mărinimoşi! Ajutaţi împreună cu Jurnal arădean! Pentru ca Marta, Ruben, Debora, Vanesa, Florin, Călina, Anamaria şi părinţii lor, Lăcrămioara şi Florin Iuga, să aibă sărbători fericite şi îmbelşugate.58Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor