“Humpty Dumpty” la “Studio”

De Vasile Filip
“Humpty Dumpty” la “Studio”
Joi seara (15 noiembrie, ora 19) Teatrul Clasic „I. Slavici ” vă invită la un spectacol inspirat din dramaturgia contemporană americană, „Humpty Dumpty, de E. Bogosian, în regia lui Bobi Pricop.

ARAD. „Humpty Dumpty stătea pe un zid, Humpty Dumpty a căzut de pe zid”. Avem nevoie să cădem de pe zid şi să ne spargem în mii de bucăţele pentru a cunoaşte cu adevărat „aluatul din care suntem făuriţi”. Tehnologia modernă şi viaţa desfăşurată pe repede înainte în marile oraşe fac din omul secolului XXI un mecanism niciodată dispus să se accepte şi să se cunoască pe sine. Abia când această lume agitată este eclipsată, când te trezeşti complet rupt de civilizaţia digitală, începe procesul de maturizare spirituală. Un fel de purificare prin beznă. Când, dintr-o dată, te trezeşti deconectat de la structurile sociale şi informaţionale cu care te-ai obişnuit – ţi se face frică. Dar odată ce „oul e spart”, nu te mai poţi întoarce la starea iniţială. Poţi aduna toate părticelele şi le poţi lipi, dar, pentru asta, ai nevoie să accepţi că fiecare dintre ele este o parte din tine şi să nu te minţi. Personajele şi situaţiile propuse de Bogosian compun o radiografie pertinentă a omenirii atât de bolnăvicios dependentă de „minunile tehnicii moderne”.

În distribuţie: Giorgiana Elena Popan – Nicole, Ştefan Statnic – Max, Alex Mărgineanu – Troy

Cecilia Donat – Spoon,Robert Pavitsics – Nat.

Regia spectacolului este semnată de Bobi Pricop, decorul – Doru Păcurar, costumele – Oana Cătălina Văran.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !