Începe Sărbătoarea Vinului în Podgorie

De Alin Gherasim
2Comentarii
Au anunţat evenimentul FOTO: A.G.
Au anunţat evenimentul FOTO: A.G.
Cinci localităţi din Podgoria Aradului vor găzdui a şaptea ediţie a Sărbătorii Vinului în Podgoria Miniş-Măderat. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea.

La această întâlnire au participat şi primari, viceprimari şi administratori publici ai localităţilor prinse în acest eveniment. În perioada 6-20 septembrie comunele Păuliş, Ghioroc, Covăsânţ, Şiria şi oraşul Pâncota vor fi, pe rând, gazdele sărbătorii vinului.

„Este un eveniment important pentru comunităţile din Podgorie, care face legătura între partea administrativă şi menţinerea tradiţiilor populare. Noi, prin ceea ce facem în momentul de faţă, ne-am propus să revitalizăm Podgoria Aradului, să investim bani atât din bugetul judeţului, cât şi bani europeni. Totodată, prin Sărbătoarea Vinului dorim atragerea unui număr cât mai mare de turişti în zonă, atât prin spectacolele organizate, cât şi prin vizitarea obiectivelor turistice”, a anunţat Adrian Ţolea. Sărbătoarea Vinului în Podgoria Miniş-Măderat va debuta la Ghioroc în data de 6 septembrie, de la ora 16:00, pe stadionul din localitate. În data de 13 septembrie sărbătoarea va fi ţinută în două locuri: Şiria, de la ora 16:00, locaţia aleasă fiind Teatrul de Vară Ioan Slavici, şi Ghioroc, de la aceeaşi oră, pe stadionul din comună. Pâncota va fi gazdă în 18 septembrie, de la ora 17:00, evenimentele urmând a avea loc în parcul oraşului. Ediţia a şaptea a acestei sărbători va fi încheiată la Covăsânţ în 20 septembrie, de la ora 17:00, în Tabăra Ortodoxă. Organizatorii anunţă că cel mai important accent va fi pus pe folclor şi pe producătorii de vinuri din zonă.

„Prin Sărbătoarea Vinului dorim atragerea unui număr cât mai mare de turişti în zonă”, Adrian Ţolea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor