Înscrieri pentru Triatlonul Aradului

De Daniel Scridon
1Comentariu
Înscrieri pentru Triatlonul Aradului
Eveniment inițiat de către Sorin Victor Roman şi organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultura Arad, Triatlonul Aradului se dispută în acest an în prag de iarnă, pe 9 decembrie.

Scopul evenimentului este de promovare a unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea practicării sportului de către amatori. La această acţiune au aderat Asociaţia Millennium Center și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, în calitate de parteneri, iar FITACADEMY, KANDIA , ISOSTAR, BNB, CrossArad și YAZAKI, ca sponsori.

În acest an, sportivii pot opta pentru următoarele curse: Triatlonul Multisport – 10 km ciclism, 5 km alergare și 400 m înot; Triatlonul Alfa, pentru copii – 2 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot; Cros – 2 km alergare.

Înscrierea se poate face pe site-ul www.experientamultisport.ro, până în data de 4 decembrie 2017, în limita locurilor disponibile.

Cursele se vor desfășura în 9 decembrie 2017 între orele 10 şi 14,30 pe următoarele trasee: Proba de ciclism în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km (5 ture, în total 10 km) la Triatlonul Multisport și o tură la Triatlonul Alfa; Proba de alergare se află, pentru Triatlonul Multisport pe traseul: Parcul Europa – Faleza Mureș – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetății – Podul Decebal – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Faleza Mureș – Parcul Europa – Bazinul „Delfinul”, iar pentru Triatlonul Alfa, pe circuitul amenajat în Parcul Europa; Proba de înot, în bazinul olimpic „Delfinul”.

Timpii limită de parcurgere a curselor fac acest eveniment foarte accesibil chiar și pentru cei cu un antrenament de bază. Astfel, avem ca timpi maximi permiși la Triatlonul Multisport, 2 ore, la Triatlonul Alfa, o oră iar la Cros 2 km, 20 minute, practic o plimbare cu număr, prin parc.

Condiţiile de participare din punct de vedere al vârstei sunt: Triatlonul Multisport se pot înscrie persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 9 decembrie; Triatlonul Alfa se așteaptă copii cu vârsta minimă de 9 ani împliniţi până la data de 9 decembrie, dar mai puțin de 14 ani la data concursului; Crosul 2 km – FitAcademy nu există limită de vârstă. Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această probă şi primeşte număr de participare.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor