aradon.ro Web analytics

Lansare proiect ”Construire Centru Multifuncţional pentru Persoane din Zone Urbane Marginalizate - Zona Tarafului”
ADVERTORIAL. Fabrica de la Chișineu-Criș a Grupului Maschio Gaspardo, unul dintre cei mai importanți producători de mașini și utilaje agricole din Europa de Est, s-a numărat printre obiectivele principale ale vizitei Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, în județul Arad. Alături de ministru, au fost prezente personalități ilustre ale administrației locale arădene.
ADVERTORIAL. Sunt cu stomatologul meu preferat, prietenul meu Dr Călin Cioban coordonatorul Clinicii de Stomatologie -Implantologie Orala Denta Max Arad cu care voi vorbi astăzi despre un concept nou și revoluționar pe care vrea să îl implementeze in mod curent și care se numește One Day Implant. Ce înseamnă?
ADVERTORIAL. RETIM ECOLOGIC SERVICE SA informează toţi utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociaţii de proprietari / locatari, persoane juridice şi instituţii publice) din Zona 1 a judeţului Arad că urmează să se modifice tarifele de colectare a deşeurilor municipale

Local

Scafandrii ISU Arad, misiune în județul Caraș-Severin pentru recuperarea unui cadavru
Scafandrii Detașamentului de Pompieri Arad, trimiși în județul Caraș-Severin pentru a recupera cadavrul unui adolescent înecat în râul Timiș, în zona localității Zăgujeni.

Advertorial

Luna epilării definitive în Centrele EstetPro. Descoperă ofertele irezistibile pentru o piele fină tot timpul anului
ADVERTORIAL. Te-ai tot gândit în ultimul timp să apelezi la o nouă metodă de epilare, diferită de cele convenționale, însă ai întrebări legate de tehnologiile existente pe piață?

Mapamond

Grecia extinde interdicţia de călătorie şi restricţiile pentru mai multe ţări, printre care şi România
Zborurile dintre Grecia şi Turcia rămân suspendate până la 31 august. Zborurile dintre Grecia şi Albania şi Macedonia de Nord vor continua să funcţioneze doar pe Aeroportul Internaţional Atena „Eleftherios Venizelos”, până la 31 august, relatează Greek Times, citat de Mediafax.

Oameni

Regina Elisabeta a II-a i-a eliminat pe prinţul Andrew şi pe ducii de Sussex de pe site-ul familiei regale
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-i elimine pe prinţul Andrew şi pe ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, de pe site-ul familei regale, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

România

Peste 10.000 kg azotat de amoniu, substanța ce a provocat explozia din Beirut, depozitat ilegal în Bihor
Substanța este aceeași cu cea care a provocat uriaşa explozie din Beirut.

Local

Nouă ofertă de titluri de stat
ARAD. Finanțele continuă programul național de emisiuni de titluri de stat, Tezaur. Programul se adresează exclusiv populației și presupune titluri de stat cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani.

Local

350 milioane euro, ajutor pentru IMM-uri
Micii întreprinzători sunt sprijiniți pentru a putea trece de perioada crizei cu un ajutor total de 350 milioane de euro.

Local

Cui au fost retrocedate taberele școlare din Arad
Taberele școlare din cinci localități au fost retrocedate proprietarilor de la care au fost preluate abuziv de regimul comunist. Printre proprietari, și Casa Regală a României. 1

Local

Lucrări de modernizare la Școala Gimnazială Sântana
Interiorul și exteriorul școlii gimnaziale de pe strada Unirii din Sântana vor fi reabilitate cu bani de la Ministerul Dezvoltării.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.