Iustin Cionca: „PNL este singurul partid care are o strategie pentru Arad și știe ce trebuie să facă pentru județ!”

4Comentarii
Iustin Cionca: „PNL este singurul partid care are o strategie pentru Arad și știe ce trebuie să facă pentru județ!”
© Material comandat de pnl/scris de pnl cod mandatar financiar PNL 21160042

PNL este singurul partid care are o strategie pentru Arad! Asta înseamnă că PNL știe exact ce vom face în Aradul următorilor patru ani și, mai ales, cum!

Avem obiective clare și mijloacele prin care vom realiza ceea ce ne-am propus pentru Arad și pentru arădeni. Faptul că suntem singurii care am elaborat un astfel de document, nu trebuie să mire pe nimeni. Celelalte partide au fost prea ocupate cu campania negativă, să murdărească tot ce are Aradul mai frumos, sperând să câștige astfel voturi. Eu cred că arădenii își dau votul nu celor care înjură Aradul, ci celor care muncesc pentru județul Arad!”, declară prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Strategia pentru Arad, elaborată de PNL, este un document profesionist care cuprinde principalele obiective și direcții de acțiune pentru următorii ani, ale PNL Arad, la Consiliul Județean!

Cele 12 planuri de lucru sunt: agricultura, arta/cultura, educația primară și profesională, fondurile europene, învățământul superior/cercetarea, sănătatea publică, infrastructura, transportul în comun, industria locală, turismul, sportul, dezvoltarea rurală. Sunt obiective importante pentru Arad, elaborate în colaborare cu specialiști, cetățeni, primarii, consilierii locali și județeni, parlamentarii PNL.

Iată, în sfârșit, un partid care nu cere un vot emoțional, ci unul rațional, bazat pe evaluarea corectă a intențiilor sale, a planurilor de viitor. De altfel, PNL este și singurul partid care a avut curajul și onestitatea să iasă în fața arădenilor cu un candidat la președinția Consiliului Județean, și nu le cere un cec în alb, un vot în necunoștință de cauză! „Se demonstrează, iată, încă o dată, că doar cu PNL județul Arad este puternic, cetățenii sunt respectați!”, ne-a declarat Iustin Cionca.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor