Jurnaliști agresați fizic de țiganii care au provocat carambolul pe A1

De Valentin Goran
Reactualizat la:
Jurnaliști agresați fizic de țiganii care au provocat carambolul pe A1
© FOTO: V.O.
Jurnaliștii prezenți la carambolul de pe A1 au fost înjurați și agresați fizic de țiganii care au provocat accidentul în urma căruia un muncitor și-a pierdut viața.

Jurnaliștii prezenți inițial la accidentul cu TIR-ul încărcat cu porumb, răsturnat pe autostrada Arad-Nădlac, la kilometru 551, au văzut cu ochii lor, fără să poată să facă ceva, cum un autoturism intră direct în muncitorul care opera macaraua iar, mai apoi, alte două autoturisme îl lovesc pe primul. De aici a început nebunia. Șoferul de etnie rromă, care l-a omorât pe muncitor, a început spectacolul. Din păcate unul ieftin, care spune multe despre tupeu, aroganță și prostie.

Înjurați și loviți de țigan

Practic, țiganul îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni de trening, fără tricou și destul de masiv, în primă fază a început să îi înjure în toate modurile posibile pe jurnaliști. Dar nu s-a mulțumit cu atât și a trecut la agresiuni fizice. Pumni și picioare, atât în jurnaliști, cât și în camerele de filmat. „Şoferul care a provocat carambolul a devenit recalcitrant, a agresat operatorii Jurnal arădean/Aradon, PRO TV şi TVR, lovind şi camerele de televiziune, supărat că mass media a ajuns repede la accident, fără a ţine cont că jurnaliştii se aflau la faţa locului pentru primul incident rutier în care a fost implicat TIR-ul. După ce ne-a făcut în toate felurile, a început să dea cu pumnii și cu picioarele, lovind chiar și camerele de filmat. Era foarte recalcitrant, nu am avut practic ce să facem”, a declarat unul dintre jurnaliștii agresați.